Gümrükte kalır bu, 150€ üstü zaten. Alma yani.Selamlar, AliExpress üzerinden Ebike bu bisikleti satın aldım. Net ödüyeceğim tutar nedir? Yazan fiyat vergiler dahil fiyatı mı? Gümrükte ödeme isterler mi? Cevaplarınıza göre iptal edeceğim.
Kalır mı kesin? Kalktı yazıyordu bir yerde, emin olamadım. Peki kalırsa ne olur iade mi?Gümrükte kalır bu, 150€ üstü zaten. Alma yani.
Belli prosedürleri var onu yapmanız istenir. O prosedürler de çok pahalıya patlıyor. Yok ben almayacağım dersen ürüne ne olur bilmiyorum.Kalır mı kesin? Kalktı yazıyordu bir yerde, emin olamadım. Peki kalırsa ne olur iade mi?
Ben gerektirmiyor diye biliyorum.ehliyetin varmı çünkü bu 250w üstü
dostum e bıke 250w üstü için 16 yaş için ehliyet lazım biraz artırıp rks t7 alabilirsin trendyolda 21k(bıraz)O zaman sipariş iptal, bu nedir türkiyede çok pahalı her şey, e bike heves ettim alamıyorum
Şuan onu satın almak için bakıyordum. Ehliyetim vardostum e bıke 250w üstü için 16 yaş için ehliyet lazım biraz artırıp rks t7 alabilirsin trendyolda 21k(bıraz)
Yok hocam bizim bu dağlık alanlarda rahat gezmek ve spor için alıyorum. Ulaşım işin extrası. Hepsiburada da daha ucuza buldum sabaha siparişi vereceğim.16 yaş motor ehileyin varsa elektrikli motorlara bak bence