1 tane ekmek alırsın.Anlatmak istediğim şey 5 TL'mi daha iyi değerlendirebilecek olmamdan dolayı almazdım.
1 tane ekmek alırsın.Anlatmak istediğim şey 5 TL'mi daha iyi değerlendirebilecek olmamdan dolayı almazdım.
ekmek ve kitap aynı şey mi ? birisi temel ihtiyaç birisi istek/ihtiyaç arası bir şey.1 tane ekmek alırsın.
Kendini yorma.ekmek ve kitap aynı şey mi ? birisi temel ihtiyaç birisi istek/ihtiyaç arası bir şey.
5 TL'de olsa bilmediğin şeye harcamak mantıklı mı?ekmek ve kitap aynı şey mi ? birisi temel ihtiyaç birisi istek/ihtiyaç arası bir şey.
DESTEK AMAÇLI ALARIM.e-kitap yazmayı düşünüyorum. Google Play kitaplarda satışa sunmayı düşünüyorum.
5 maksimum 10 TL yapsam fiyatı satın alır mısınız?
Kitap kategorisi fantastik.
ekmek ve kitap aynı şey mi ? birisi temel ihtiyaç birisi istek/ihtiyaç arası bir şey.
Kinaye yapmıştım ama anlamadınız galiba.Kendini yorma.
Kaç gündür çok gereksiz soru soruyorsun yapma, gereği yoke-kitap yazmayı düşünüyorum. Google Play kitaplarda satışa sunmayı düşünüyorum.
5 maksimum 10 TL yapsam fiyatı satın alır mısınız?
Kitap kategorisi fantastik.
Gardaş "(!)" boşuna mı varKinaye yapmıştım ama anlamadınız galiba.
Yok lan yok vazgeçtim. Bedava yayınlanabiliyormuş. Ama kimin kalitesiz eleman olduğunu görmüş oldum en azından .DESTEK AMAÇLI ALARIM.
senin 3-5 günlük araştırman ile edindiğin bilgilerden oluşan kitabı almayanlar kalitesiz eleman mıYok lan yok vazgeçtim. Bedava yayınlanabiliyormuş. Ama kimin kalitesiz eleman olduğunu görmüş oldum en azından .