Kuzenin günde 5-6 saat FPS MOBA oynuyorsa bunu alsın.hocam kuzenimin 1000 lira bütcesi var klavye önerir misiniz?
cok fps oynamaz ara sıra arkadaslarla girer estetik olsun kaliteli olsun yeterliKuzenin günde 5-6 saat FPS MOBA oynuyorsa bunu alsın.
E-YOOSO Hz-61 RGB USB Mini 8K RT mekanik oyun klavyesi manyetik anahtarı 61 anahtar kablolu bilgisayar PC Laptop için ayrılabilir kablo - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
bende 9 gün sonra verilecek diyorKargoya verilmiş bende
Z686 veya Z94 alıp geçsin o zaman.cok fps oynamaz ara sıra arkadaslarla girer estetik olsun kaliteli olsun yeterli
O bütçeye olan klavyeler in çoğu bu konudaki ürünlerden biraz daha iyi. 1500 2000 liraya fark hissettirecek klavye oluyor.hocam kuzenimin 1000 lira bütcesi var klavye önerir misiniz?
Hocam ben mz60 luna ve hz61 arasında kaldım sizce hangısı daha ıyıZ686 veya Z94 alıp geçsin o zaman.
E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comE-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hz61 manyetik switch olduğu için daha iyi.Hocam ben mz60 luna ve hz61 arasında kaldım sizce hangısı daha ıyı
Yön tuşsuz pek işime yaramaz gibi birde rgb olunca bence değer.Arada 1.5 kat kadar fark var değer mi tartışılır.
Valla hocam ben sadece oyun oynarken kullanmalık ve modlamak için Z11 aldım işime fazlaca yeterli sizi bilemem.Yön tuşsuz pek işime yaramaz gibi birde rgb olunca bence değer.
Hz61 dahamı fpHz61 manyetik switch olduğu için daha iyi.