FyeLowie
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 482
Dediklerimi uyguladıktan sonra kasma varmı ?Hangi Açıdan ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani Windows Zaten Kurmamıştı Ama
Dediklerimi uyguladıktan sonra kasma varmı ?Hangi Açıdan ?
Yani Windows Zaten Kurmamıştı Ama
GA-P43-ES3GYeni kendiniz kurabilecek kadar bilinçli siniz ama sistemin kötülüğünden dolayı kastığını anlayacak kadar bilinçli değilsiniz demek istemiştim.
Anakartınızı söyleyin ona göre işlemci önereyim.
Eğer p31/35/41/45 g/31/41 gibi anakartlarınız varsa ki muhtemelen g41 ve g31 değildir. İşlemciyi modlu bios ile e5450 alabilirsiniz. Ekran kartını r7 240 alırsanız kasma azalacaktır.
Evt Halen VarDediklerimi uyguladıktan sonra kasma varmı ?
Bide Bilgisayar İşlemciyi %90 %100 Lerde KullanyoGA-P43-ES3G
Evt Halen Var
Tşk Edrim BakıcamE5440 veya e5450 işlemci al darboğaz azalır. Ve anakartın bu arada OC yapılabilecek en iyi anakartlardan. Keşke bende de olsaydıda sana yardımcı olsaydım. DDR2 yok bende DDR3 olan g41 anakartlardan var bende.
Ama şöyle anlatayım elinizdekini kullanarak performansı bir tık attırabilirsiniz.
Bios üzerinden fsb değerini yavaş yavaş arttırın ve ram çarpanını düşürün. Bu ram hızını azaltır. Ama siz fsb arttırdığınızda tekrar yükselecek zaten.
Sonrasında gerektiği zaman voltaj verirsiniz olay çözülür.
400fsb değerine kadar zorlanmadan çıkabilmebiz lazım.
Hatta direk sadece rame voltaj vererek bile çıkabilirsiniz.
Yaklaşık +100 150mv voltajı arttırın yeter.
Evt İyi GecelerAma sabah tekrar bakarım ama sende biosun advanced bölümünde (muhtemelen CPU settigs diye bir şeyde yazabilir) orada fsb çarpan vesaire bütün her şeyi çek. Ben sana detaylıca yardımcı olabilirim o zaman.
Ama sabah yardımcı olacağım çünkü artık baya geç oldu.