Neler Yeni

Yardım E900 Pro ses ayarları.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Mustafa Karadeniz
Arkadaşlar Ali Express'ten E900 Pro sipariş ettim ve pazartesi günü elimde oldu. Kulaklık Rampage Drop Plus'un aynısı(Forumda kanıtlandı.). Kulaklığı CS:GO'da denemek için kullandığımda çoook uzaktaki silah seslerini çok net verdiğini ama bundan dolayı ayak seslerini yuttuğunu gördüm. Driver'ı indirdim ama ses ayarlarından pek anlamadığım için hiçbir ayar yapamadım. E900 Pro veya Drop Plus kullanıp böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Olduysa nasıl düzeltti bana da yardımcı olursa çok sevinirim.

artbiha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hasan Enes Turan
Arkadaşlar Ali Express'ten E900 Pro sipariş ettim ve pazartesi günü elimde oldu. Kulaklık Rampage Drop Plus'un aynısı(Forumda kanıtlandı.). Kulaklığı CS:GO'da denemek için kullandığımda çoook uzaktaki silah seslerini çok net verdiğini ama bundan dolayı ayak seslerini yuttuğunu gördüm. Driver'ı indirdim ama ses ayarlarından pek anlamadığım için hiçbir ayar yapamadım. E900 Pro veya Drop Plus kullanıp böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Olduysa nasıl düzeltti bana da yardımcı olursa çok sevinirim.
O driveri sil ve https://forum.donanimhaber.com/Exte...AX_Serisi_FHP-G1420B_7.1_Kulaklik_Program.rar yerine bunu yükle ayrıca ekolyzr böyle yapmanı öneririm çok iyi oluyor müzik için

Ekler

• Screenshot_150.png
    Screenshot_150.png
    110 KB · Hit: 55

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Mustafa Karadeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi