Zâdegân
80+
Siz hangi bölümde okuyorsunuz?Hacettepe'ye gelirsen çok iyi olur. Türkiye'nin en iyi üniversitesi diye demiyorum ben varım diye çok iyi olur diyorum .d
Siz hangi bölümde okuyorsunuz?Hacettepe'ye gelirsen çok iyi olur. Türkiye'nin en iyi üniversitesi diye demiyorum ben varım diye çok iyi olur diyorum .d
Benim şuan TYT 81 Ayt 40-50 arası gidip geliyor.Çok çalışmam lazım çokk.Bu gazla TYT 80 net, AYT 65 net çıkacak.
Elektrik Elektronik için Gazi, KTÜ, ETÜ.Anladim sagolun peki hedefiniz hangi üniversite
Bu sene mi gireceksiniz?Benim şuan TYT 81 Ayt 40-50 arası gidip geliyor.Çok çalışmam lazım çokk.
TYY aynı kalsa da olur. AYT'den 70'e çıkman lazım garantilemek için.Benim şuan TYT 81 Ayt 40-50 arası gidip geliyor.Çok çalışmam lazım çokk.
Geçen sene girdim 80k geldi.Şimdi yeniden hazırlanıyorum.Elektrik Elektronik için Gazi, KTÜ, ETÜ.
Bilgisayar için ise yine aynı. Biraz daha şey yaparsam Ankara Üniversitesi olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sene mi gireceksiniz?
hocam Allah aşkına ingilizce nasıl öğrendiniz anlatır mısınız bi çözemedim gittiBenimde hedef metü. hiç tahmin etmediniz değil mi?
İNŞ İngilizce öğretmenliği tutarsa.
Tutmazsa Hacettepe Tercümanlık düşünüyorum.
Siz üniversiteyide yazın bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ulan bak yine unuttum! METÜ'de hukuk yok!
TYT 110 AYT 72 flan hedefliyorum inşallah yaparım.TYY aynı kalsa da olur. AYT'den 70'e çıkman lazım garantilemek için.
11 Sene okul+yabancı arkadaşlar+ araştırma aşkı+ ilber ortaylıhocam Allah aşkına ingilizce nasıl öğrendiniz anlatır mısınız bi çözemedim gitti
Bu sene girecek olan 04 tayfa (benim tayfa ) çok çalışmıyor zaten.TYT 110 AYT 72 flan hedefliyorum inşallah yaparım.
Hazırlık okuduğum için 2003 tayfa da mevcut.Bu sene girecek olan 04 tayfa (benim tayfa ) çok çalışmıyor zaten.
İstediğiniz bölümü yapabilirsiniz.
Valla hiç belli olmaz ya.Benim de mezuna kalan çok arkadaşım var.Geneli benden iyi yapıyodu.Kazanmak için tek ihtimal verimli ve düzenli çalışmak.Bu sene girecek olan 04 tayfa (benim tayfa ) çok çalışmıyor zaten.
İstediğiniz bölümü yapabilirsiniz.
arkadaşın dediği gibi bu sene çoğu kişi doğru dürüst çalışmıyor şansımız yüksek çalışmaya devamValla hiç belli olmaz ya.Benim de mezuna kalan çok arkadaşım var.Geneli benden iyi yapıyodu.Kazanmak için tek ihtimal verimli ve düzenli çalışmak.