Neler Yeni

Ea Games temporarily lost connection

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
ea games desktop girişte temporarily lost connection hatasını alıorum hicbir sekilde ea oyunlarına erişemiyorum bu sorunu nasıl cozecegim silip tekrar yukleme , güvenlik duvarını kapatma, pv4 adreslerini vb resetleme hepsini yaptım olmuyo

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    39.6 KB · Hit: 52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Sagittarius o.O2o.O2

aklıma gelen tek çözüm müşteri hizmetlerini arayıp aile filtresini kapattırmak @Avatar
aile filtresi açık olmaması lazım cunku bu hatayı aldıgım gunun sabahı bf 5 oynuyordum sıkıntı yoktu ea gamesin twitter hesabına baktım boyle bir duyuru ile karşılaşmadım

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
(Ekleme) şuan da xbox game pass de herhangi oyun yükleme veya açma yerinde üzgün surat ifadesi var ben galiba internet ayarlarıyla oynadım nasıl eski haline cevirecegim ağ ayarlarını da sıfırlayıp tekrar başlattım ama yapamadım

Sagittarius

80+ Silver
ea games desktop girişte temporarily lost connection hatasını alıorum hicbir sekilde ea oyunlarına erişemiyorum bu sorunu nasıl cozecegim silip tekrar yukleme , güvenlik duvarını kapatma, pv4 adreslerini vb resetleme hepsini yaptım olmuyo
Filtrelerin açık olma ihtimali yüksek normalde sistemde problem yok olsa haberi alırdık

Edit şimdi gördüm İnternetiniz Operatör tarafından kısıtlanmış olabilir yada yönlendiricinin ayarları bozulmuş olabilir.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
Filtrelerin açık olma ihtimali yüksek normalde sistemde problem yok olsa haberi alırdık

Edit şimdi gördüm İnternetiniz Operatör tarafından kısıtlanmış olabilir yada yönlendiricinin ayarları bozulmuş olabilir.
modemi de resetledim ea sorunundan sonra ben mi bozdum acaba ayarları diyecegim de network ayarlarını da sıfırladım anlamadım gitti

Top Bottom