Little Cat
80+ Bronze
Hiç açıklama yapmasa daha iyiymiş
134.512,00 cukkalamışhocam 14000 dolar gibi bir para cukkalamış verilerde yazana göre
Atma işte şu zehirli oku...
Şahsen bu büyük bir mevla ve farketmemeleri bence imkansız yani 10 yaşında çocuk fenan olmalı farketmemesi için gözümde ama ileride çıkar aslı.
Boş arkadaşlar hepsi bitti
Şahsen bu büyük bir mevla ve farketmemeleri bence imkansız yani 10 yaşında çocuk fenan olmalı farketmemesi için gözümde ama ileride çıkar aslı.
anlamadım yeni açıklama mı geldiBoş arkadaşlar hepsi bitti
İstediği kadar açıklama yapsın boşa kürek çekiyorlar. Anlamında dedimanlamadım yeni açıklama mı geldi
Aga sen yaşıyomuydunAtma işte şu zehirli oku...
Doğrudan Twitch database'inden sızdırılan ve Twitch'in de resmi açıklamayla sızdırıldığını kabul ettiği veriler. Daha sağlam kaynak olmaz herhalde.Bu verilerin herhangi bir sağlam kaynağı var mı?
Biraz Polyanna lık yapıcam ama sızdırılan verilerin bizim gördüğümüz veriler olduğu açıklandı mı? Bu arada bunu sormanın sebebi kara para aklamayı savunmak değil. Sadece suistimal edilme olasılığı da aklımı karıştıyor. Örneğin 100 yayıncından 99 u suçlu ve benim sevmediğim 1 yayıncıya da iftira attım ve bunu paylaştım. O kişi boşuna halk tarafından yargılanmış ve linçlenmiş olacak.Doğrudan Twitch database'inden sızdırılan ve Twitch'in de resmi açıklamayla sızdırıldığını kabul ettiği veriler. Daha sağlam kaynak olmaz herhalde.
kazandıkları paralar doğru ama bu paralar kara para mı belli değil normal helal gelirleride olabilir sadece iddaa bakıyolar hmm bunun geliri bi anda 1000 dolara çıkmış bu kara para işiyle uğraşıyor olabilir diyolar.Bu verilerin herhangi bir sağlam kaynağı var mı?
Haklısınız işin o yönü de var. At izi it izine karışmış durumda şu anda. Bir Twitter hesabı açsam o tablolardan birini koysam, tepesine "erny" yazsam herkes gelir sizi linçlerBiraz Polyanna lık yapıcam ama sızdırılan verilerin bizim gördüğümüz veriler olduğu açıklandı mı? Bu arada bunu sormanın sebebi kara para aklamayı savunmak değil. Sadece suistimal edilme olasılığı da aklımı karıştıyor. Örneğin 100 yayıncından 99 u suçlu ve benim sevmediğim 1 yayıncıya da iftira attım ve bunu paylaştım. O kişi boşuna halk tarafından yargılanmış ve linçlenmiş olacak.