Neler Yeni

EasterGamesTv'nin Açıklaması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,613
İsim
Mert Can Ergün

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Şahsen bu büyük bir mevla ve farketmemeleri bence imkansız yani 10 yaşında çocuk fenan olmalı farketmemesi için gözümde ama ileride çıkar aslı.
Atma işte şu zehirli oku... :peeposad:

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Şahsen bu büyük bir mevla ve farketmemeleri bence imkansız yani 10 yaşında çocuk fenan olmalı farketmemesi için gözümde ama ileride çıkar aslı.
Boş arkadaşlar hepsi bitti :)

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
ben eastergamerstv yi uzun zamandır takip ediyorum onun samimiyetine güvenmeye çalışıyorum. Hesabına para geldiğini kabul ediyor. ama onlara hiçbir geri ödeme yapmadığını söylüyor.
1635705348787.png

zaten bu verilerdede ilk 5 gün 15k dolar geliyor bitlerden ondan sonra bit geliri bir anda 0'a düşüyor. biraz araştırdım ve bu tarihin twitchden facebooka geçti zamanlara denk geliyor. Bence mete yaptığı açıklamalarda yalan söylemiyor. Eğer bilerek ve isteyerek yapsaydı yapmaya devam ederdi facebooka geçmezdi o kadar para kazanıyorken bir anda o parayı bırakmak mantıklı olmazdı zaten isteyerek yapsaydı. Ayrıca adam zaten avukat bu yaptığı davranışın sonuçlarını ve uygulanacak yaptırımları hepimizden iyi biliyor. Ben mete abiye güveniyorum zaten kendisi de videoda diyor twitche mail atmış cevap geldiği zaman kanıtını ortaya koyucakmış. İnsanlara karşı saygılı sokak hayvanlarına karşı saygılı bir adamın yapacağını düşünmüyorum Ayrıca o tarihlerde bağış yayını (lösev sokak hayvanları gibi ) açtıysa o sebeplede olabilir onun iyice araştırılması lazım.

Ben mete abiyi seviyorum umarım yapmamıştır ona güveniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş arkadaşlar hepsi bitti :)
anlamadım yeni açıklama mı geldi

erny

80+ Bronze
Bu verilerin herhangi bir sağlam kaynağı var mı?

erny

80+ Bronze
Doğrudan Twitch database'inden sızdırılan ve Twitch'in de resmi açıklamayla sızdırıldığını kabul ettiği veriler. Daha sağlam kaynak olmaz herhalde.
Biraz Polyanna lık yapıcam ama sızdırılan verilerin bizim gördüğümüz veriler olduğu açıklandı mı? Bu arada bunu sormanın sebebi kara para aklamayı savunmak değil. Sadece suistimal edilme olasılığı da aklımı karıştıyor. Örneğin 100 yayıncından 99 u suçlu ve benim sevmediğim 1 yayıncıya da iftira attım ve bunu paylaştım. O kişi boşuna halk tarafından yargılanmış ve linçlenmiş olacak.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Bu verilerin herhangi bir sağlam kaynağı var mı?
kazandıkları paralar doğru ama bu paralar kara para mı belli değil normal helal gelirleride olabilir sadece iddaa bakıyolar hmm bunun geliri bi anda 1000 dolara çıkmış bu kara para işiyle uğraşıyor olabilir diyolar.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Biraz Polyanna lık yapıcam ama sızdırılan verilerin bizim gördüğümüz veriler olduğu açıklandı mı? Bu arada bunu sormanın sebebi kara para aklamayı savunmak değil. Sadece suistimal edilme olasılığı da aklımı karıştıyor. Örneğin 100 yayıncından 99 u suçlu ve benim sevmediğim 1 yayıncıya da iftira attım ve bunu paylaştım. O kişi boşuna halk tarafından yargılanmış ve linçlenmiş olacak.
Haklısınız işin o yönü de var. At izi it izine karışmış durumda şu anda. Bir Twitter hesabı açsam o tablolardan birini koysam, tepesine "erny" yazsam herkes gelir sizi linçler :D
Bu olayın uluslararası bir boyut almasını o yüzden çok isterim, adamlar her cent'in peşine düşerler çünkü biliyorum.

Top Bottom