🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
mete yapmaz be
Panda reyiz ve elraen bence yapmamıştır. ters köşe olmayız umarımNeyse PintiPanda reis ve Elraenn çıkmasında.
mete yaptıysa onlardanda beklerim artık bu saatten sonraPanda reyiz ve elraen bence yapmamıştır. ters köşe olmayız umarım
yapmış bende beklemiyordum fakat herif yalan bile söyleyemiyor verdiği mimiklerden vidoyu açar açmaz anladım yalan söylediğini beklemediğim biriydi kim bilir kimlerin gerçek yüzü ortaya çıkacak bu olayla birliktemete yapmaz be
insan hiç mi takip etmez hesapları bide avukat olucakyapmış bende beklemiyordum fakat herif yalan bile söyleyemiyor verdiği mimiklerden vidoyu açar açmaz anladım yalan söylediğini beklemediğim biriydi kim bilir kimlerin gerçek yüzü ortaya çıkacak bu olayla birlikte
kaç para almıştır senceyapmış bende beklemiyordum fakat herif yalan bile söyleyemiyor verdiği mimiklerden vidoyu açar açmaz anladım yalan söylediğini beklemediğim biriydi kim bilir kimlerin gerçek yüzü ortaya çıkacak bu olayla birlikte
yani o paranın geldiğini görmemesi için hesabında milyar dolar olması lazım hiç inandırıcı konuşmamışinsan hiç mi takip etmez hesapları bide avukat olucak
Elraenn in verilerinde prime sub geliri 1 günde 44.000 dolar olduğunu görmüştümvay be beklemzedim bunda
başka kimler yapmış elraeen kendi müzisyen felan yapmış mı ?
Bilmiyorum fakat binlerce dolar olduğu kesin 1 yıl boyunca hesabına para yatıyor fakat adamın bu paradan haberi yok üstüne üstlük vergilerini veriyor ve muhasebecisi varkaç para almıştır sence
Mesaj otomatik birleştirildi:
adamın her şeyi beleş
Bu listeye nereden bakıyoruz ve elraenin olduğu kısmının ss atarmısınElraenn in verilerinde prime sub geliri 1 günde 44.000 dolar olduğunu görmüştüm
Twitterda dolaşırken görmüştüm normal bir kişinin o dataya bakıp anlaması zor çünkü ID yazıyor o id nin kime ait olduğunu da başka siteden bulmak lazım iş uzuyor yani bide 8born ve limon tayfadan falan nerdeyse herkes yapmış elraenn şuan yapmamış zaten eskiden diyorumBilmiyorum fakat binlerce dolar olduğu kesin 1 yıl boyunca hesabına para yatıyor fakat adamın bu paradan haberi yok üstüne üstlük vergilerini veriyor ve muhasebecisi var
Bu listeye nereden bakıyoruz ve elraenin olduğu kısmının ss atarmısın
mete 2019 da 5000 dolar kazanmış ondan sonrada facebookda yayın açmaya başladığı için başka kazanmamış. sadece 5000 dolar yanikaç para almıştır sence
iyi para
hocam 14000 dolar gibi bir para cukkalamış verilerde yazana göreinsan hiç mi takip etmez hesapları bide avukat olucak
kaç para almıştır sence
adamın her şeyi beleş