nikflatron
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 256
2 üstte mesaj yazan arkadaş ilgilenir belki.. ama daha çok sen ilgilendin.Bu koldan çok daha kötü bir kol satın almışsınız konuyla ne alakası var?
2 üstte mesaj yazan arkadaş ilgilenir belki.. ama daha çok sen ilgilendin.Bu koldan çok daha kötü bir kol satın almışsınız konuyla ne alakası var?
Bununla, Logictech f710 arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Daha çok dualshock tarzı seviyorum. X box tarzında, araç sürerken kamerayı çevirmek zor olmuyor mu?
Bir de hani rengini alsam diye çok arada kaldım. İki renkte de rgb var. Beyaz daha güzel duruyor. Ancak siyahta rgb ile daha şık duruyor ve az bişey daha ucuz. Ne dersiniz?
jiroskobunun olmaması canımı sıkıyor. Untill dawn tarzı oyunlarda jiroskoplu bölümler var diye biliyorum. Detroitte aynı şekilde yanlış hatırlamıyor isem jiroskopla işimiz oluyordu. Şarj süresi güzel gibi.
Acil bir game pad ihtiyacım yok. Alsam mı almasam mı çok arada kaldım. Zamanında X20 modelini almış olsam kafam çok daha rahat olurdu ama nasip diyelim.
Dulashock tarzı olduğu için f710 daha cazip geliyor.
F710 15 yıllık gamepad biri toros biri 2015 model golf gibif710 aldım n11 den. n11 kupon + banka kartı promosyonu ile 600 lira..
evde çocukla araba sürüyoruz. kolu itince, düğmeye basınca araba gidecek mi? gidecekse sorun yok. beklenti bu. 600 lira yeterli bu beklenti için.F710 15 yıllık gamepad biri toros biri 2015 model golf gibi
Gamesir dönüş yaptı sipariş verdikten sonra sitedeki live chatten sipariş nonuzu yazarsanız düşük gösterebilirim dedi. Yun express veya 4px express kullanıyorlarmış türkiyeye gönderimde. c2fans koduyla 45 dolara geliyor, vergiyle de total 2100 civarına geliyor sanırım bilginizeHocam ürün 60 euro vergi ama gümrükte mi vergi belirleniyor? Aliexpresste direkt vergiyle satın alamıyorsun bunu galiba.
benim ikinci x15 te geldi o da sorunsuz çalışıyor ölü bölge tam olarak bu fotoğraftaki gibiAlmayi dusunen varsa X15' i kacirmasin. Olu bolge yok sayilir hem joysticklerde, hem de trigger tuslari muthis calisiyor. Joystick'ler pek ergonomik degil, cevresindeki tirtikli plastik eli biraz acitiyor bir de biraz kucuk benim parmaklar icin. Bunu bilerek alin. Ben %20 indirim + kredi vs. vergi dahil 917tl 'e aldim.
Alıntıyı görüntüle
Bu alanın taşmaması ne için ne yapmamız lazım? 2C'de sonuç böyle çıkıyor.Almayi dusunen varsa X15' i kacirmasin. Olu bolge yok sayilir hem joysticklerde, hem de trigger tuslari muthis calisiyor. Joystick'ler pek ergonomik degil, cevresindeki tirtikli plastik eli biraz acitiyor bir de biraz kucuk benim parmaklar icin. Bunu bilerek alin. Ben %20 indirim + kredi vs. vergi dahil 917tl 'e aldim.
Alıntıyı görüntüle
Daireyi takip et sen direkt köşelere kırmışsın joystickiBu alanın taşmaması ne için ne yapmamız lazım? 2C'de sonuç böyle çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
bu 20 lik indirim yeni kullanıcıya özel mi ? ben bir türlü alamadım. ne demem lazım desteğe?Almayi dusunen varsa X15' i kacirmasin. Olu bolge yok sayilir hem joysticklerde, hem de trigger tuslari muthis calisiyor. Joystick'ler pek ergonomik degil, cevresindeki tirtikli plastik eli biraz acitiyor bir de biraz kucuk benim parmaklar icin. Bunu bilerek alin. Ben %20 indirim + kredi vs. vergi dahil 917tl 'e aldim.
Alıntıyı görüntüle
Link?Gamesir dönüş yaptı sipariş verdikten sonra sitedeki live chatten sipariş nonuzu yazarsanız düşük gösterebilirim dedi. Yun express veya 4px express kullanıyorlarmış türkiyeye gönderimde. c2fans koduyla 45 dolara geliyor, vergiyle de total 2100 civarına geliyor sanırım bilginize
bu 20 lik indirim yeni kullanıcıya özel mi ? ben bir türlü alamadım. ne demem lazım desteğe?
bakalım deneyefceğim şansımıBen daha öncesinde alışveriş yapmıştım, kredi iademi toplu almak için canlı desteğe yazdım yok dediler, canlı desteğe 1* verdim ben de. Sonra görüşmeden ayrılmasını, başkasıyla görüşeceğimi söyledim. O da yok sizi memnun etmeden ayrılamayız vs dedi, o zaman indirim tanımlayın dedim %20 yi öyle verdiler. Biraz müşteri temsilcisine bağlı, ondan önce birkaç tanesinden istediğimde vermemişlerdi.