Neler Yeni

Eczane İçin Bilgisayar Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Sizin anlamadığınız olay , Amd'nin cpu tarafında İntelden Güçlü olduğunu zannetmeniz
AMD : 4 Core 4 Threads 6MB Önbellek
İntel : 4 Core 8 Threads 6MB Önbellek

Yani siz AMD'nin Güçlü olduğunu zannetseniz de , aradaki fark gpu farkı cpu değil
Eczanede de Gpu Önemli olmadığına göre , her ikisi de işini görür

Ben Sadece MHZ İçin Amd Önerdim
birazda ileriye dönük mü baksanız mesela bilgisayarı 10 yıl boyunca eczane için mi kullanıcak farklı şeyler yapılması içinde kesinlikle amd önü açık bir işlemci o yuzden oneriyoruz forumada sorabilirsiniz apuda ki gücünü

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
dalga geçmeyin be :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu site güvenilir bir sitemi çünkü tam istediğim sistem burada dahil
site güvenilirde
eczanede olurmu öyle ışıklı kasalar?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
birazda ileriye dönük mü baksanız mesela bilgisayarı 10 yıl boyunca eczane için mi kullanıcak farklı şeyler yapılması içinde kesinlikle amd önü açık bir işlemci o yuzden oneriyoruz forumada sorabilirsiniz apuda ki gücünü
Yav Apu Mühendisi Olan Benim , Apu Kullanan Benim , bir dur bir sorgula bu adam niye bunu öneriyor diye ?
Amd r3 3200g En fazla rx570 besliyor
i3 10100 ise 1660s'e kadar besliyor
i3 10100 daha ileri dönük emin ol

site güvenilirde
Işıkları Kapatabilir sıkıntı Olmaz

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Eczanede farklı ne yapılabilir diye düşündüm de yok bulamadım.

site güvenilirde
Ben bir eczaneye gitsem RGB kasa görsem gülme krizine girerim heralde 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Yav Apu Mühendisi Olan Benim , Apu Kullanan Benim , bir dur bir sorgula bu adam niye bunu öneriyor diye ?

apu kullanan sensin diye kimse anlamıyor mu apudan işemcilerden ve 1660 s alınır mı sence bu dönemlerde bütçesi kısık olan kişiler için?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
i3 10100 daha ileri dönük emin ol

Ofis bilgisayarına bile ekran kartı taktırcanız utanmasanız 😂😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Eczanede farklı ne yapılabilir diye düşündüm de yok bulamadım.

Ben bir eczaneye gitsem RGB kasa görsem gülme krizine girerim heralde 😂
eczanede farklı bir şey yapar demiyorum önü açık bir işlemci diyorum belki ilerde yetmicek sistemi ve farklı bir amaçta kullanmak isticek?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Ofis bilgisayarına bile ekran kartı taktırcanız utanmasanız 😂😂
Yok ben ekran kartı taktırmayacağım , arkadaş demiş ya sonradan belki kendisi kullanır falan feşman
Onun için dedim

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Anlamıyorsun galiba, ileriye dönük baksak bile Intel daha mantıklı oluyor. Ekran kartı eklemek istese çok daha güçlü ekran kartı ekleyebilir çoğu AMD APU'ya göre. AMD APU'ların üstün olduğu yer GPU'ları, CPU tarafında Intel daha mantıklı oluyor. Oyun oynanmayacağı için Intel de önerilir yani. Ölümüne AMD savunma.
apu kullanan sensin diye kimse anlamıyor mu apudan işemcilerden ve 1660 s alınır mı sence bu dönemlerde bütçesi kısık olan kişiler için?
Ya kardeşim kendinle çelişme Allah aşkına, ileride yükseltme yaparsa diyorsun sonra da bu dönemde 1660S mi ekleyecek diyorsun. Tuhafsın gerçekten.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Bak Şimdi Sinir Krizi Geçirecem ha
Adam Kişisel Olarak Şimdi mi kullanacak pc'yi
Bu adam bu dönemde 1660s mi alacak dedim ben
Kendi dediğinle çelişiyorsun
Hem 10 yıl diyorsun , hem şimdi nasıl alsın diyorsun
Kafan mı güzel anlamadım ki

Anlamıyorsun galiba, ileriye dönük baksak bile Intel daha mantıklı oluyor. Ekran kartı eklemek istese çok daha güçlü ekran kartı ekleyebilir çoğu AMD APU'ya göre. AMD APU'ların üstün olduğu yer GPU'ları, CPU tarafında Intel daha mantıklı oluyor. Oyun oynanmayacağı için Intel de önerilir yani. Ölümüne AMD savunma.

Ya kardeşim kendinle çelişme Allah aşkına, ileride yükseltme yaparsa diyorsun sonra da bu dönemde 1660S mi ekleyecek diyorsun. Tuhafsın gerçekten.
Şimdi Sinir Krizi Geçirip Monitöre Yumruk Atacağım ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Bak Şimdi Sinir Krizi Geçirecem ha
Adam Kişisel Olarak Şimdi mi kullanacak pc'yi
Bu adam bu dönemde 1660s mi alacak dedim ben
Kendi dediğinle çelişiyorsun
Hem 10 yıl diyorsun , hem şimdi nasıl alsın diyorsun
Kafan mı güzel anlamadım ki
ya arkadaşım adam hep eczane için mi kullanıcak pc yi hem konuyu ekran kartına sen getirdin.?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
sayın üye. amd apuların işlem gücü intelden daha fazla DEĞİL. intelin işlem gücü amdden daha FAZLA. sen oyunu daha iyi oynatıyor diye amd diyorsun ama o işler öyle değil. 9 yıldır eczanede i5 3300 kullanıyorum. hala canavar gibi çalışıyor. sen gpu gücü ile işlem gücünü karıştırıyorsun. evet amd apuların gpusu daha güçlü ama işlem gücü DEĞİL.

Top Bottom