HayırGöz zevkine önem veriyormusun ?
Rgp ek para isterse gereksizdir benceGöz zevkine önem veriyormusun ?
Rgp ek para isterse gereksizdir benceGöz zevkine önem veriyormusun ?
Rtx var diye daha mı iyi oluyor dediğine göre rtx 2060 rx5700xtden daha mı iyi?Ama rtx var efestar da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır
Rgp ek para isterse gereksizdir bence
Rgp ek para isterse gereksizdir bence
RX 5600 XT ve RTX 2060'ın performansları aynı ya, aradaki tek fark Ray tracing. O anlamda söylemiştir.Rtx var diye daha mı iyi oluyor dediğine göre rtx 2060 rx5700xtden daha mı iyi?
Ray tracing istiyorsan efestar. Daha güçlü ramler istiyorsan donanım arşivi diyebilirim.
RX 5600 XT ve RTX 2060'ın performansları aynı ya, aradaki tek fark Ray tracing. O anlamda söylemiştir.
[/QUOT
Peki ya donanım arsiviinkini ileride rtx 2070 e falan upgrade edebilir miyim ?
Donanım arşivi daha iyi lakin yaz a ne olur bilmiyorum fiyatlari.Hangisi daha iyi?Yazın almak için
Da bin sistemine Frisby FC-9280G bu kasayı alsam hediye gelen fan kadar itti sogututr mu ?Fan bittiği için soruyorumDonanım arşivi daha iyi lakin yaz a ne olur bilmiyorum fiyatlari.
2060la açılan rtxden bir hayır gelmez rtx açık normal fpslerde oyun oynamak için en az 2070super gerekli.Ray tracing istiyorsan efestar. Daha güçlü ramler istiyorsan donanım arşivi diyebilirim.
RX 5600 XT ve RTX 2060'ın performansları aynı ya, aradaki tek fark Ray tracing. O anlamda söylemiştir.
Frisby kasa alma aslaDa bin sistemine Frisby FC-9280G bu kasayı alsam hediye gelen fan kadar itti sogututr mu ?Fan bittiği için soruyorum
Saol pekiya o soğutucu olmadan fps dususu olur mu çünkü Abdullah abi o videoyu soğutucu ile cekti2060la açılan rtxden bir hayır gelmez rtx açık normal fpslerde oyun oynamak için en az 2070super gerekli.
Olay şu bu rtx 2060
Alıntıyı görüntüle
Bu 2070super
Alıntıyı görüntüle
Bu 2080super
Alıntıyı görüntüle
Bunlar da 2080ti lar
Alıntıyı görüntüle
İşte rtx 2060la açılan rtxin reklamlarda gösterdikleri gibi olmamasının sebebi olay satış stratejisi.
Frisby kasa alma asla
Yok oyunlarda fps düşüşü olmaz renderde az bişi performans düşüşü olur oc yapamazsın o kadar.Saol pekiya o soğutucu olmadan fps dususu olur mu çünkü Abdullah abi o videoyu soğutucu ile cekti