Türk DRK
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 928
- İsim
- Türk DRK
- İlgilendiği Kategoriler
- Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
Merhabalar, bugün Ramazan'da oynamalık, gerçekten güzel mobil oyun önerisi yapacağım. Ama önceki rehbere göre daha detaylı ve daha uzun bir rehber olucak. Lafı fala uzatmadan ilk oyunumuza geçelim
1. Gelgitler kasabası
Gerçekten güzel bir hikayeli oyun. 45 dakka gibi bir oynanış süresi var o yüzden hikayeyi geçiyorum ama diyebileceğim tek şey biraz duygusal bir hikayesi var. 4.9 puan bile Oyunun güzelliğini anlatıyor. Gelin oyunun teknik özelliklerine bakalım(boyutu falan)
Boyut:21mb
TR dil desteği:var
Benim puanım: %94,13(küsüratlı puan vermeyi severim)
Kitle:her kitleye hitap eden bir oyun.
2. Shadow fight 2
Öncelikle bu oyunu bana önerdiği için @Platen e çok teşekkür ederim. Oyunun hikayesi anladığım kadarıyla biz gölge türü olarak yaşadığımız yere olan saldırı sonucu kaçıyoruz. Sonra bir sensei bizi buluyor ve oyun başlıyor. Oyunu kısaca özetleyecek olursak: Mortal Combat+Street Fighter mobil ama hikayeli. Bu arada ben oyunun ikincisini koydum ama 1'i veya 3'ü oynayabilirsiniz. Neyse teknik özelliklerine bakıp diğer oyunumuza geçelim.
Boyut:93mb
TR dil desteği: seslendirme hariç
Benim puanım: 89,98
Kitle:10 yaş üstü kişilere, daha çok gençlere
3. Reventure
Gelelim 3 günde favori mobil oyunum olan oyuna. Hikayesi şu: Karanlık lord diye biri prensesi kaçırır ve kral kurtarması için bizi seçer. Çok basit duruyor değil mi? Ama aslında değil çünkü oyunun 100 adet sonu var. Aklınıza gelebilecek her şeyi son yapmış adamlar. Çok uzatmayacağım kendiniz görün.
Boyut:55mb
Benim puanım %99,99 (hocam 00,01 puanı nerden kırdınız?)
Kitle: her kitleye hitap ediyor lakin argo kelimeler var
(NOT: oyunun hem paralı, hem de ücretsiz versiyonu var. Ücretsiz olanda sadece can sistemi var. Başka bi fark yok.)
4. Nova legacy
Tabletim açmadığı için oynayamadığım çok güzel bir oyun. Hem hikaye hem de online modu var. Tavsiyem hemen indirip yükleyin. Konusu uzayda gelecekte geçiyor. Ayrıca yapımcıları Gameloft.
Boyut:47mb
5. Tower defense zone
20 bölümlük, zor, güzel, strateji isteyen bir tower defense oyunu. Kısaca gelen canavarlara karşı kule koyarak veya yükselterek canavarları yenmeniz lazım.
Boyut: bilmiyorum ama 50'nin altında
TR dil desteği:yok ama gerekte yok
Benim puanım: %87,50
Ayrıca oyunun ikincisi de var onu da oynayabilirsiniz.
Evet, rehberim bu kadardı. Umarım yararlı olmuştur. Önerdiğiniz oyun varsa yazın lütfen.
1. Gelgitler kasabası
Gerçekten güzel bir hikayeli oyun. 45 dakka gibi bir oynanış süresi var o yüzden hikayeyi geçiyorum ama diyebileceğim tek şey biraz duygusal bir hikayesi var. 4.9 puan bile Oyunun güzelliğini anlatıyor. Gelin oyunun teknik özelliklerine bakalım(boyutu falan)
Boyut:21mb
Benim puanım: %94,13(küsüratlı puan vermeyi severim)
Kitle:her kitleye hitap eden bir oyun.
2. Shadow fight 2
Öncelikle bu oyunu bana önerdiği için @Platen e çok teşekkür ederim. Oyunun hikayesi anladığım kadarıyla biz gölge türü olarak yaşadığımız yere olan saldırı sonucu kaçıyoruz. Sonra bir sensei bizi buluyor ve oyun başlıyor. Oyunu kısaca özetleyecek olursak: Mortal Combat+Street Fighter mobil ama hikayeli. Bu arada ben oyunun ikincisini koydum ama 1'i veya 3'ü oynayabilirsiniz. Neyse teknik özelliklerine bakıp diğer oyunumuza geçelim.
Boyut:93mb
TR dil desteği: seslendirme hariç
Benim puanım: 89,98
Kitle:10 yaş üstü kişilere, daha çok gençlere
3. Reventure
Gelelim 3 günde favori mobil oyunum olan oyuna. Hikayesi şu: Karanlık lord diye biri prensesi kaçırır ve kral kurtarması için bizi seçer. Çok basit duruyor değil mi? Ama aslında değil çünkü oyunun 100 adet sonu var. Aklınıza gelebilecek her şeyi son yapmış adamlar. Çok uzatmayacağım kendiniz görün.
Boyut:55mb
Benim puanım %99,99 (hocam 00,01 puanı nerden kırdınız?)
Kitle: her kitleye hitap ediyor lakin argo kelimeler var
(NOT: oyunun hem paralı, hem de ücretsiz versiyonu var. Ücretsiz olanda sadece can sistemi var. Başka bi fark yok.)
4. Nova legacy
Tabletim açmadığı için oynayamadığım çok güzel bir oyun. Hem hikaye hem de online modu var. Tavsiyem hemen indirip yükleyin. Konusu uzayda gelecekte geçiyor. Ayrıca yapımcıları Gameloft.
Boyut:47mb
5. Tower defense zone
20 bölümlük, zor, güzel, strateji isteyen bir tower defense oyunu. Kısaca gelen canavarlara karşı kule koyarak veya yükselterek canavarları yenmeniz lazım.
Boyut: bilmiyorum ama 50'nin altında
TR dil desteği:yok ama gerekte yok
Benim puanım: %87,50
Ayrıca oyunun ikincisi de var onu da oynayabilirsiniz.
Evet, rehberim bu kadardı. Umarım yararlı olmuştur. Önerdiğiniz oyun varsa yazın lütfen.