Egzoz fanı çalışmıyor

İqonium

80+
Reaksiyon skoru
0
Game garajdan hazır sistem aldım kasayı açınca egzoz fanı çalışmıyor ben sadece kule tipi soğutma ve ekran kartını taktım diğer bütün fanlar sorunsuz çalışıyor acaba takmam gereken başka bi fiş felan varmıydı yoksa sistem toplanırken onlarınmı takması gerekiyordu bir tane fotoğraf koyacağım orda belli oluyor diğer bütün fanlar dönerken egzoz fanı sabit kalıyor ne yapabilirim bilgilendirebilirmisiniz

Ekler

• IMG_20250618_112720.webp
    IMG_20250618_112720.webp
    360 KB · Hit: 14
Game garajdan hazır sistem aldım kasayı açınca egzoz fanı çalışmıyor ben sadece kule tipi soğutma ve ekran kartını taktım diğer bütün fanlar sorunsuz çalışıyor acaba takmam gereken başka bi fiş felan varmıydı yoksa sistem toplanırken onlarınmı takması gerekiyordu bir tane fotoğraf koyacağım orda belli oluyor diğer bütün fanlar dönerken egzoz fanı sabit kalıyor ne yapabilirim bilgilendirebilirmisiniz
Muhtemelen fan kontrolcu vardır

Egzoz fanı takip ederek soketi kontrol edin

Takılmamiş olabilir takarsın çalışır
(Çalışmaz ise)
yer değiştirin başka sokete takın

Eğer hala dönmüyor ise adaptör ile + - kutuplarina kablo ile bir deneyin dahada dönmüyor ise

Firmadan yenisini talep edin

kanka sys fana mı takılı bak bi eğer ordaysa bios ayarı yapman gerekebilir belki sıcaklıkla bağlantılı çalışıyordur bende bendekini sys fana takınca çalışmıyordu. ( ben ön panel kablolarına taktım ışığını kontrol etmek için)

Geri