Neler Yeni

Egzoz fanı için slot bulamıyorum

Jakob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Jakob Makob
Arkadaşlar selamlar,

Bugün elime sipariş ettiğim şu ürün ulaştı: TEKNOPANDA-KARAKIZ/GIGABYTE RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB/Ryzen 5 3600/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
İlk kez kurulum yapıyorum, her şeyi hallettim fakat egzoz fanı için slot bulamadım. Anakart üzerinde iki fan slotu var, biri cpu fanı diğeri ön kasa fanları. İnternetten baktığımda bir aparat ile PSU ya bağlayabiliyormuşuz fakat sipariş ettiğim hazır sistem olduğu için elime ulaşanlarla her şeyin çalışır durumda olabileceğini düşünüyorum, atladığım bir yer mi var acaba?

Jakob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Jakob Makob
O çoklayıcı Argb çoklayıcı arka fanın ışığı yok benim kasamda sanırım sizinkinde de yok o halde işlemci soğutucusunun takıldığı yer gibi bir yer daha varsa anakartta oraya takmanız gerekiyor.
İşlemci soğutucusuna işlemcinin soğutucusunu taktım ama, o zaman işlemci soğutucusunu nereye takacağım?

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
İşlemci soğutucusuna işlemcinin soğutucusunu taktım ama, o zaman işlemci soğutucusunu nereye takacağım?
Hayır işlemci soğutucusunu çıkartın demiyorum onun takılı olduğu gibi bir yer daha yok mu anakartınızda

Anakart marka modeliniz nedir ?

Jakob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Jakob Makob

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Ses jak girişinin arkasında görüyorum onlara takabilirsiniz yanlış mı görüyorum acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sys Fan3 yazan yer gördünüz mü siz de ?

Yok maalesef, Gigabyte Bd450M S2H V2, iki fan girişi bulunuyor.

B450m S2H V2 olacak*
Bulabildiniz mi acaba ?

Son düzenleme:

Jakob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Jakob Makob
Ses jak girişinin arkasında görüyorum onlara takabilirsiniz yanlış mı görüyorum acaba ?

Sys Fan3 yazan yer gördünüz mü siz de ?

Bulabildiniz mi acaba ?
Kusura bakmayın yeni gördüm, hayır maalesef tekrar kontrol ettim bulamadım, elinizde ss varsa yükleyebilir misiniz işaretleyerek?

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
ikinci ellere bakabilirsin.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Inked2021.01.17-02.25_LI.jpg

Kusura bakmayın yeni gördüm, hayır maalesef tekrar kontrol ettim bulamadım, elinizde ss varsa yükleyebilir misiniz işaretleyerek?
Fotoğraftakilerden biri SYS Fan 3 yazana takmanız gerekiyor.

Jakob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Jakob Makob
Alıntıyı görüntüle

Fotoğraftakilerden biri SYS Fan 3 yazana takmanız gerekiyor.
Ek Açıklama 2021-01-17 142228.png
Şöyle resmi internet sitelerindeki görseli yükleyeyim, iki tane fan slotu bulunuyor. İşaretlediklerinizden biri sys fan1, ona öndeki üç fan bağlı, diğeri de görseldeki sağ alttaki, ona da cpu fan bağlı. 2 var sanırım, sys fan3 bulunduğunu sanmıyorum.

Sanırım aparat alıp PSU ya bağlamak dışında bir çözüm yok. Pazartesi aparatı alacağım, şimdilik camı çıkarıp kullanıyorum ısınmasın diye. Teşekkürler herkese.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,613
Üyeler
162,716
Son üye
Mustafalustn
Top Bottom