Neler Yeni

Ehliyet Almak ne kadara mal olur

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Ehliyet alacağım zam gelmeden önce almak istiyorum ancak bu ehliyet vs için ödemeyi ne zaman yapıyoruz internette bir kaç kaynakta minimum 45 gün süreceği ve ocak ayına denk gelirse gelecek olan zam üzerinden hesaplanacağını okudum. Bu doğru mudur bi de bulunduğum yerde olan sürücü kursu için Aralık ayı için başvurular mı ne dolmuş ocak ayında ancak başlayabilrmişim.
Edit: araştıranlar vs olabilir diye düzenlemek istedim. Düzcede sürücü kursu ücreti 6kymış. Kredi kartına 6 taksit veya elden 3 taksit imkanı sundular(söylediklerine göre benim gittiğim kurs yapıyormuş bunu sadece ne kadar doğru bilemem.)

Son düzenleme:

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben harçlarla, sürücü kursu parasıyla birlikte 5300₺'ye yakın bir fiyata mal ettim.
%122 zam olayına denk gelecek sizinki benim harcadığım paraya göre oranlayabilirsiniz.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben harçlarla, sürücü kursu parasıyla birlikte 5300₺'ye yakın bir fiyata mal ettim.
%122 zam olayına denk gelecek sizinki benim harcadığım paraya göre oranlayabilirsiniz.
12k gibi bir fiyata gelecek yani

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben ilk sınav harcınız Ağustos 20 gibi yatırmıştım Eylül 12'ye verdiler sınav tarihini, sınavı tek seferde geçtim ben direksiyon derslerini Ekim sonu Kasım başı gibi verdiler ve Kasım ayının ilk haftası sınavımı oldum ve belgemi aldım.
Tabii belgeyi almak için sürücü kursunun parasını tamamen ödemeniz gerekiyor onu da belirteyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

12k gibi bir fiyata gelecek yani
Büyük ihtimalle o civarlarda bir fiyatlandırma olur.
10K civarı diye düşünüyorum.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ilk sınav harcınız Ağustos 20 gibi yatırmıştım Eylül 12'ye verdiler sınav tarihini, sınavı tek seferde geçtim ben direksiyon derslerini Ekim sonu Kasım başı gibi verdiler ve Kasım ayının ilk haftası sınavımı oldum ve belgemi aldım.
Tabii belgeyi almak için sürücü kursunun parasını tamamen ödemeniz gerekiyor onu da belirteyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimalle o civarlarda bir fiyatlandırma olur.
10K civarı diye düşünüyorum.
Anladım hpcqm teşekkür ederim o zaman şimdi yada haziran temmuz gibi başvurmamda bir fark olmaz değil mi

Megan

80+ Silver
Ehliyet alacağım zam gelmeden önce almak istiyorum ancak bu ehliyet vs için ödemeyi ne zaman yapıyoruz internette bir kaç kaynakta minimum 45 gün süreceği ve ocak ayına denk gelirse gelecek olan zam üzerinden hesaplanacağını okudum. Bu doğru mudur bi de bulunduğum yerde olan sürücü kursu için Aralık ayı için başvurular mı ne dolmuş ocak ayında ancak başlayabilrmişim.
Ben yazın 5 bine almıştım. Şimdi 6500 e zamlanmıştı galiba

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
PichHasso
ben 3800 gibi bir fiyata aldım kaydımı yapıp bir kaç ay sonra belgeleri teslim etmiştim ve bana şöyle bir şey dediler kayıt yaptıktan sonra zam olursa eğer sadece valilik ile olan işlemlerinde zamlı ödersin ehliyet kursu size sonradan zam geldi bu fiyata anlaştık ama şimdi böyle ödemen lazım derse onun vicdansızlığı olur sadece demişti kayıttan sonra ki zam sadece devlete ödediğin para da sana yansıyor haberin olsun

Rulep

80+ Gold
şehirden şehire değişiyor fiyatlarda şuan yaşadığım yerde
kurs ücreti 5.500 tl ama 4.500 tl indiriyorlar (bu sene zam yapmamışlar o yüzden hepsi bu fiyata iniyor)
sınav parası 280 tl
harç parası 1500 tl
yanlış hesaplamadıysam en geç Ekimde derslere başlasaydın zamdan etkilenmeyecektin bu fiyatı öderdin
Kasımda derslere başladıysan sadece harç parası zammından etkilenirsin
Aralıkta dersler başlarsan harç + direksiyon sınav parasından etkilenirsin şuan 160 tl 2021 de 130 tlmiş 2023'te kaç para olur bilmem

ocaktan itibaren güzel giriyor kurs ücretini şimdiden anlaş en azından onların koyduğu zamdan etkilenmezsin. ocakta dersler başlayacak diye ocağa erteleme yazıl hemen. kurs ücreti 2023'te min 6k olur indirim yaparlar mı bilmiyorum ama zannetmiyorum 2500 tl harç + 350 tl de sınav parası olur yaklaşık 9k ödersin kurs ücreti şehirden şehire değişiyor daha pahalı veya daha uygun olabilir

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Şuan da kayıt yaptırsan zamdan etkileneceksindir fiyat hakkında tam bilgim yok beklerseniz akşam ablama sorarım sürücü kursunda çalışıyor

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Şuan da kayıt yaptırsan zamdan etkileneceksindir fiyat hakkında tam bilgim yok beklerseniz akşam ablama sorarım sürücü kursunda çalışıyor
Olur sağolasın yarın gidip konuşcam da bakalım ne diyecekler

Top Bottom