Ölüsü 10kEhliyet almak istiyorum kursuyla harcıyla vesaire ne kadara patlar bide kurs egitimi vs almasam ne kadara mal olur
10k dan fazla tutar hocamyaklaşık 10k civari tutuyor
b mi a mi bilmediğim için ortalama söyledim en son 10k civariydi genemi zam geldi10k dan fazla tutar hocam
daha yeni kardeşim aldı 2 kere kaldı 17500 lira net masraf 10k diyenler suriyede mi kursa gittiler acabaEhliyet almak istiyorum kursuyla harcıyla vesaire ne kadara patlar bide kurs egitimi vs almasam ne kadara mal olur
b+ a2 için konuşuyorum 5k civarı vergi ödeyeceksiniz hocam 800 1 k sınav giriş ücretleri sayın bi de kurs ücreti o da kursa göre değişir bulunduğunuz şehir ve pazarlığa bağlı ama ort 8k falandır tahminimceEhliyet almak istiyorum kursuyla harcıyla vesaire ne kadara patlar bide kurs egitimi vs almasam ne kadara mal olur
harç 2489 değil 3258 çıktı bana ödenecek ayın 10unda alıyorumharç ücreti 2.489 TL bişey kursuda tanıdık bulursan 3 4 bine totalde hepsi 8 bin küsür
ben tanıdık vasıtası ile kursa yarı fiyatına verdim(arkadaşını getir indirim yapalım gibisinden)