Ehliyet direksiyon sınavı ücreti hakkında

Sdza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
Herkese iyi forumlar,
Daha kursa 6k ödemem var sınava yazmıştı çocuk beni şimdi de sınav ücreti istiyorlar kursa ödememi yapmadan sınava girebilir miyim? (kursa sor diyeceklere ithafen kurs benden ücreti istiyecektir o yüzden sormak istemiyorum sınav ücretini yatırıp sınava girersem kurs ücretini de yakın zamanda kapatırım)

Ekler

• 1727689667564.png
    1727689667564.png
    2.2 MB · Hit: 71
sınav ücretini yatırmak zorundasın zaten kurs ücretini de sınavdan sonra evraklarını almaya gidince ödersin.

sınav ücretini yatırmak zorundasın zaten kurs ücretini de sınavdan sonra evraklarını almaya gidince ödersin.
eyvallah kral bi arkadaşa daha sordum da ben kursa ödemeyi unutmuş 1.5 yıl sonra ödemiş :D

eyvallah kral bi arkadaşa daha sordum da ben kursa ödemeyi unutmuş 1.5 yıl sonra ödemiş :D
Kursun ihmalkarlık yapmış hocam. Normalde ücreti almadan evrak vermiyorlar. Bu arada ufak bir bilgi vereyim, sınavı kazandıktan sonra evrak almaya gerek yok, e-devlete otomatik yükleniyor.

Kursun ihmalkarlık yapmış hocam. Normalde ücreti almadan evrak vermiyorlar. Bu arada ufak bir bilgi vereyim, sınavı kazandıktan sonra evrak almaya gerek yok, e-devlete otomatik yükleniyor.
hocam benim kurs değil , evet 1.5 yıl nedir ya :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri