Neler Yeni

Ehliyet hakkında bilgili kişiler yardımcı olabilir mi

sefaselvi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sefa Selvi
Merhaba ben sürücü kursuna Manuel vites almak için yazıldım sınavları geçtim fakat kaymakamlıktan ehliyet alırken bazı engelim olduğu için verilmedi hastaneye gitmem söylendi hastanede de sadece otomatik vites araç kullanır raporu çıktı ve iki tekerli araç kullanamaz yazıyordu raporda
Ehliyetimi nasıl manuel e çevirebilirim ve 47 kodu olan iki tekerli araç kullanamaz bu kodu nasıl kaldırtabilirim nereye itiraz etmem gerekiyor bilen var mı

Rulep

80+ Gold
rapor öyle çıktıysa bir şeyler yapabileceğini sanmıyorum

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Duman
Merhaba ben sürücü kursuna Manuel vites almak için yazıldım sınavları geçtim fakat kaymakamlıktan ehliyet alırken bazı engelim olduğu için verilmedi hastaneye gitmem söylendi hastanede de sadece otomatik vites araç kullanır raporu çıktı ve iki tekerli araç kullanamaz yazıyordu raporda
Ehliyetimi nasıl manuel e çevirebilirim ve 47 kodu olan iki tekerli araç kullanamaz bu kodu nasıl kaldırtabilirim nereye itiraz etmem gerekiyor bilen var mı
Ehliyetin zaten manuel için değil mi? Niye manuele çevirmek istiyorsun?

sefaselvi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sefa Selvi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok müdür bir yolu ama ben kurstan bana manuel sertifikası verildi eğitimlerine gittim sınavlarına girdim demek sürebiliyorum da manuel ama anlamadım bunları
Ve şuan da motor ehliyeti almak ve motor almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Manuel sertifikam var ama ehliyetim otomatik vites sadece otomatik kullanabiliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece manuele çevirmek istemiyorum ehliyetimdeki 47 kodu olan iki tekerleği araç kullanamaz bunu da kaldırmak istiyorum

Top Bottom