Neler Yeni

Yardım Ejder Ateşi Vandal Tahmini Kaç Günde Mağazama Gelir?

umutunuz

80+
Selam 4-5 Gündür Bekliyorum gelmesini bugün 4.400 VP Yükledim ve mağazama baktığımda ejder ateşi operatör gelmişti sizce yarın veya önümüz'deki günlerde gelebilir mi?

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Şans Meselesi Bıçağı 1 Günde Geldi Hemen Aldım Operatörü 1 Ayda Geldi Aldım Vandal İse 3 Ay Bekledim Öyle Geldi Tamamen Şans Meselesi

TamerKs

80+ Silver
Selam 4-5 Gündür Bekliyorum gelmesini bugün 4.400 VP Yükledim ve mağazama baktığımda ejder ateşi operatör gelmişti sizce yarın veya önümüz'deki günlerde gelebilir mi?
3 aydır bekliyorum hala gelmedi.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şansa bağlı 4 aydır bekleyen arkadaşım var şansa bağlı.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,835
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Tamamen şans. Arkadaşım 1 ay ve fazlasından beri yağmacı bekliyor.

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Hocam Bence Ejder Vandal Almayın tabii ki Psikolojik Olarak Sesi Vs Sizi Etkiliyor Olabilir Ama Ben Genelde Asil Skinleri Seviyorum Sizede Öneririm Birde Matrix Gibi Bir Skin Vardı Onların Sesleri vs Bence Güzel Mağazanıza Gelirse Bir Bakın Derim Bunları Sevmediyseniz Yağmacı Vandal Da Önerebilirim Fakat İllada Ejder İstiyorsanız Şans Meselesi Derim Benim 2 Hafta Üst Üste Düştü Ama Param Olmadığı İçin Alamamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Bence Ejder Vandal Almayın tabii ki Psikolojik Olarak Sesi Vs Sizi Etkiliyor Olabilir Ama Ben Genelde Asil Skinleri Seviyorum Sizede Öneririm Birde Matrix Gibi Bir Skin Vardı Onların Sesleri vs Bence Güzel Mağazanıza Gelirse Bir Bakın Derim Bunları Sevmediyseniz Yağmacı Vandal Da Önerebilirim Fakat İllada Ejder İstiyorsanız Şans Meselesi Derim Benim 2 Hafta Üst Üste Düştü Ama Param Olmadığı İçin Alamamıştım
Benim Görüşümdür.

umutunuz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1622121954990.png

Beklemedeyim inş gelir

umutunuz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Benim Görüşümdür.
Ejder ateşi vandal baya iyi, görünüşü, bitiriş efekti felan insanı gaza getiriyor onu alıcam umarım erken gelir

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Hocam Yağmacı Bıçağı Falan Beğeniyorsanız Çapraşık Alemler Setindeki Kılıcı Öneririm 2.Seviye Animasyon Yapınca 2 Elinizdede Bıçak Oluyor :)

Ejder ateşi vandal baya iyi, görünüşü, bitiriş efekti felan insanı gaza getiriyor onu alıcam umarım erken gelir
Umarım erken Gelir Fakat Yağmacının Vs De o Kadar Kötü Değil Bana Göre Heleki Asil Vandal A Bitiyorum Para Yükleyip Almak Lazım :D

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Max 30 güne gelir diye düşünüyorum bana 15-20 günde bir ejder geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0