3 aydır bekliyorum hala gelmedi.Selam 4-5 Gündür Bekliyorum gelmesini bugün 4.400 VP Yükledim ve mağazama baktığımda ejder ateşi operatör gelmişti sizce yarın veya önümüz'deki günlerde gelebilir mi?
Hocam Bence Ejder Vandal Almayın tabii ki Psikolojik Olarak Sesi Vs Sizi Etkiliyor Olabilir Ama Ben Genelde Asil Skinleri Seviyorum Sizede Öneririm Birde Matrix Gibi Bir Skin Vardı Onların Sesleri vs Bence Güzel Mağazanıza Gelirse Bir Bakın Derim Bunları Sevmediyseniz Yağmacı Vandal Da Önerebilirim Fakat İllada Ejder İstiyorsanız Şans Meselesi Derim Benim 2 Hafta Üst Üste Düştü Ama Param Olmadığı İçin AlamamıştımSelam 4-5 Gündür Bekliyorum gelmesini bugün 4.400 VP Yükledim ve mağazama baktığımda ejder ateşi operatör gelmişti sizce yarın veya önümüz'deki günlerde gelebilir mi?
Benim Görüşümdür.Hocam Bence Ejder Vandal Almayın tabii ki Psikolojik Olarak Sesi Vs Sizi Etkiliyor Olabilir Ama Ben Genelde Asil Skinleri Seviyorum Sizede Öneririm Birde Matrix Gibi Bir Skin Vardı Onların Sesleri vs Bence Güzel Mağazanıza Gelirse Bir Bakın Derim Bunları Sevmediyseniz Yağmacı Vandal Da Önerebilirim Fakat İllada Ejder İstiyorsanız Şans Meselesi Derim Benim 2 Hafta Üst Üste Düştü Ama Param Olmadığı İçin Alamamıştım
Ejder ateşi vandal baya iyi, görünüşü, bitiriş efekti felan insanı gaza getiriyor onu alıcam umarım erken gelirHocam Bence Ejder Vandal Almayın tabii ki Psikolojik Olarak Sesi Vs Sizi Etkiliyor Olabilir Ama Ben Genelde Asil Skinleri Seviyorum Sizede Öneririm Birde Matrix Gibi Bir Skin Vardı Onların Sesleri vs Bence Güzel Mağazanıza Gelirse Bir Bakın Derim Bunları Sevmediyseniz Yağmacı Vandal Da Önerebilirim Fakat İllada Ejder İstiyorsanız Şans Meselesi Derim Benim 2 Hafta Üst Üste Düştü Ama Param Olmadığı İçin Alamamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim Görüşümdür.
Hocam Yağmacı Bıçağı Falan Beğeniyorsanız Çapraşık Alemler Setindeki Kılıcı Öneririm 2.Seviye Animasyon Yapınca 2 Elinizdede Bıçak Oluyor
Umarım erken Gelir Fakat Yağmacının Vs De o Kadar Kötü Değil Bana Göre Heleki Asil Vandal A Bitiyorum Para Yükleyip Almak LazımEjder ateşi vandal baya iyi, görünüşü, bitiriş efekti felan insanı gaza getiriyor onu alıcam umarım erken gelir
geldi miEjder ateşi vandal baya iyi, görünüşü, bitiriş efekti felan insanı gaza getiriyor onu alıcam umarım erken gelir