❌İndirim Bitti! Ejderhalı Tıraş Makinesi 85 TL :)

Kaç papel hocam
şimdi baktım fiyatlarına da gereksiz yükselmiş tüm modellerinin fiyatı , 1000 lira civarına nette bulunabilir ama verilmez o paralar aciliyeti yoksa kampanya indirim dönemleri beklenebilir yoksa da 300-400 liralık en ucuz modeli alıp geçilir

şunun gibi misal 337 lira (tr-1414) ;

powertec bazı T bıçaklı modellerinde sıfır ayarı yapılıyor bıçaklar üzerinden youtubede "powertec sıfır ayarı" yazarsanız videoyu görebilirsiniz , bu traş makinelerinin hemen hepsinin menşei çin olduğu için bir çoğundaki malzemeler birbirinin aynısı , şayet sıfır ayarı yapılıyorsa aynı mantıkla ayar yapıp sıfıra yakın kesim yapabilirsiniz yada çok fazla tahriş ederse ki sıfır kesimde bu yaşanıyor çünkü üstteki hareketli bıçak uca yaklaştıkça hassas deride tahriş yapıyor o ayar sayesinde bıçakları birbirinden uzaklaştırıp tahrişi azaltabilirsiniz , bu sadece bu makine özelinde değil tüm benzer T bıçaklı modeller için geçerli ama hepsi ayara uygun değil dediğim gibi .

bu makinelerde hevesini alıp makine ile traşa alışanlara tavsiyem powertec tr-758 alın başka bir makineye ihtiyacınız kalmaz sakal ense vs... için , düşürmediğiniz suyun altında kullanmadığınız sürece senelerce sorunsuz kullanırsınız , tr-758 hem diğer powertec modellerine göre daha kuvvetli (rpm 7000) hemde malzeme kalitesi daha iyi ayrıca dijital şarj göstergesi var, makine arayışındaki arkadaşlara tavsiye ederim .
Zaten 0.8mm ayarı var hocam onunla alınıyor ama ben yine de bu cihazı aldım muhtemelen sadece 1 dakikalık bir kullanım için kullanacağımdan o ayarı yapmaya çalışırken cihazı bozma riskini almaya gerek görmedim :)

Zaten 0.8mm ayarı var hocam onunla alınıyor ama ben yine de bu cihazı aldım muhtemelen sadece 1 dakikalık bir kullanım için kullanacağımdan o ayarı yapmaya çalışırken cihazı bozma riskini almaya gerek görmedim :)
evet o açıdan mantıklı ama ben saç sakal evde kendim keserim senelerdir o yüzden bu makinelere verilen para dönüp dolaşıp çöp oluyor benim açımdan , ileride ihtiyaç duyulması halinde yine f/p olarak düşünüp bir tık fazla verip iyisini almak mantıklı diye düşünüyorum tabii ki bütçe ve ihtiyaç dahilinde bakmak lazım , ben kendi kullanım senaryoma göre söylüyorum bunları sonuçta herkeste aynı değil bu makinelerin kullanımı , saç sakal yapısı farklı olur kullanım aralığı farklı olur nir sürü etken var ben 15 günde keserim saçımı haftada 1 sakal traşı olurum sakalım serttir başkası daha farklıdır o zaman daha farklı değerlendirmek lazım bu aletleri👍

trolller billur traşı oluyor mis gibi falan yazmıştı aman ha, alet azer bülbül mikrofonu gibi titriyor işlem sonucu 2 ölü 1 yaralı cıkar ona göre
billur traşı icin tavsiye lazım beyler power 258 var acıtıyor malum

trolller billur traşı oluyor mis gibi falan yazmıştı aman ha, alet azer bülbül mikrofonu gibi titriyor işlem sonucu 2 ölü 1 yaralı cıkar ona göre
Billur için başka ne var keskin jilet dışında ;)

Direkt jiletle alsanıza hocam. Kanasa ne olacak ki en fazla ?

Kuru kafalıyı almıştım ejderhalı model gelmiş ama fark yoktur sanırsam :D yüzümü ve vücudu aldım gayet iş yapıyor ama yüzüm için kullanmayacağım çünkü biraz tahriş etti 4-5 saat yüzümde garip bi acı oluştu. Vücudu 3 mm başlıkla aldım beklemediğim bir performanstı epey iyi aldı umarım bozulmaz da kullanırım 90 TL ye işe yarar bişi almak güzel :)

Şuan 150 tl ama o bile ucuz. Buglı bi ürün resmen

siparişi iptal olan var mı? 3 tane aldım herifler üçünüde iptal etmişler. WTF

siparişi iptal olan var mı? 3 tane aldım herifler üçünüde iptal etmişler. WTF
sanırım yok ya herkes kargoyu açtım diye yazmıştı. şimdi de şu ürün indirimde bundan alabilirsin belki

sanırım yok ya herkes kargoyu açtım diye yazmıştı. şimdi de şu ürün indirimde bundan alabilirsin belki

saolun hocam hevesim kaçtı jilete devam slkgnşsfgnks

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,720
Üyeler
185,935
Son üye
canxpz
Geri