Neler Yeni

Ekipman önerisi 2000 tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunahan mert
Max 2000tl bütçem zorlayarak 2k ya cikabilirim aşağı bir fiyat olursa iyi olur
Monitör 144 olmalı
Kulaklık (7/24 kafamda olucak rahat olmalı 7.1 bide boyuna koyunca yan dönen olursa güzel olur )
Fare (gamepower ursa olabilir daha uygunu varsa o da olur )
Klavye ( olabildiğince sessiz olmalı rbg olursa tadından yenmez )
Güç kaynağı ( elektrik çok sıkıntılı mecbur almalıyım 2. Elde bulursam alicam )

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
2000 edediklerini bulamazsın :D

Yiğit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Kayma
Eğer düşük dpi kullanmıyorsan mouse gamepower ursa al düşük dpi kullanıyorsan ips değeri düşük hızlı çevirirken takılmalar oluşur düşük dpi için logitech mx518 öneriyorum bazı sitelerde 198 TL'ye bulabilirsin klavye olarak kendimde kullanıyorum James Donkey 612s red switch modeli aşırı uygun 219 tl ve mekanik red switch, switch modelleri güzel ve kaliteli psu en az 650 w al kulaklık olarak steelseries alma ses yankı problemi var başkalarıyla discordda konuşurken sesler onlarda yankı yapıyor kulaklığını da cloud stinger öneriyorum boynuna koyabilirsin toplam 2k ya yakın olur ve güzel ekipmanlara sahip olursun dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunahan mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer düşük dpi kullanmıyorsan mouse gamepower ursa al düşük dpi kullanıyorsan ips değeri düşük hızlı çevirirken takılmalar oluşur düşük dpi için logitech mx518 öneriyorum bazı sitelerde 198 TL'ye bulabilirsin klavye olarak kendimde kullanıyorum James Donkey 612s red switch modeli aşırı uygun 219 TL ve mekanik red switch, switch modelleri güzel ve kaliteli PSU en az 650 w al kulaklık olarak steelseries alma ses yankı problemi var başkalarıyla discordda konuşurken sesler onlarda yankı yapıyor kulaklığını da cloud stinger öneriyorum boynuna koyabilirsin toplam 2k ya yakın olur ve güzel ekipmanlara sahip olursun dostum
Psu değil akim koruyucu güç kaynakları var ya onlardan diyorum önerilerin için sağol bi bakıyım onlara

Top Bottom