Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Orası öyle.Türkiye fakirin daha fakir zenginin dahada zengin olduğu ülkedir
Orası öyle.Türkiye fakirin daha fakir zenginin dahada zengin olduğu ülkedir
dış minnaklarDış mihraklar olmasa çok iyi olacak aslında (!)
Efe Aydal v2Tüm ülke youtube kanalı açıp birbirine abone olucak ve 10 dakikadan uzun videolar çekip birbirimizi izlicez.
Easy money.
İnşallah.Sonumuz Venezula gibi olmaz İnşallah
Kankam her şey 2 katına çıktı zaten sadece döviz kuru değil yani bir asgari ücret çıkmadı onuda karıştırmayın .dbu gidişle öyle olacak gibi şuan 9 sınırında
bu gidişlede geçebilir
Devlet destekli bolca proje var.Devlet Destekli Bol Projeler Olmalı
Aslında kötü bir şey değil. Yap-devret sistemi ile devlet daha fazla yatırım yapabiliyor ama kiralayan firmaya biraz sınır getirirse güzel olur.Kira Garantili Köprüler Değil
Zaten bir bina yapılırken çalışan işcilerin en az yarısı yeni istidam edilmiş oluyor.İstihdam edilmiş İşçiler O Köprüyü Yapsınki
Ali Babacan zamanı Türkiye ekonomisi dışa kapalı olduğu için dolar düşüktü ayrıca o zamanlar çok ciddi spekülasyonlar yoktu.Ali Babacan Zamanı Dolar Kuru:
Dolar:1,50-2,00
İsterseniz Google'da Ekonomi bakanı olarak görev yaptığı tarihlere bakabilirsiniz
Millete faydalı çalışma yapılmalı demişsin de yapılıyor.Öncelikle Millete Faydaya Yönelik Çalışmalar Yapılması Lazım
Doları Baskılamanında Bir Anlamı Yok Neticlerini de Görüyoruz (Boşuna Birsürü Dolar Rezervi eridi)
Dolara altına vergi de geldi (Bu Milletin Dolara Ve Altına Olan Talebi Fazla Azaltamadı)
Burada bir gariplik oldu ama iptal etselerdi sonraki yıl tam bir kaos olacaktı çünkü zaten sınava 2.5 milyon öğrenci katılıyor iptal olsaydı seneye 5.1 milyon katılacaktı ve kontejanlar nasıl olacaktı? Hepsinin puanı tavan yapacaktı ve öğrenciler mezuna kalacak sonraki seneye girecek bu kısır döngüye girecekti ve sonsuza kadar böyle devam ederdi.Yks2020 Dediler Bir Erteleyip Geri Aldılar (Burada Belliki Plansızlık var )
Dünyadaki tüm devletlerin para kaynağı vergidir. Vergi alınmasa hangi parayla üretim, eğitime harcama yapacak?Vergilerle yapılan şeyler maharet gibi gösterilip insanlar da buna kanarsa ve üretime,eğitime önem verilmezse gelişmez. Yazacak çok şey var fakat yatmaya gidiyorum. İyi geceler dostlar
Siyasette koltuk sevdasının bitip memleket sevdasının başlaması lazım sırf onlar bunu yapmadı diyebilmek için adamalrının faaliyetlerinin önüne geçmemek lazım hazineden cebe atmak değilde üretip hazineye koymak lazımailem asgari çalışmasına rağmen 7000 tllik sistem alabildim
ama bu devletin faydasından filan değil kendi harçlığımla aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
onlarda lazım
öncelikle siyasette KUTUPLAŞMA bitmesi lazım
o duygularıda aşılamak lazım küçükken
her şey 2+2 dende ibaret değil dediğin gibi
ailem asgari çalışmasına rağmen 7000 tllik sistem alabildim
ama bu devletin faydasından filan değil kendi harçlığımla aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
onlarda lazım
öncelikle siyasette KUTUPLAŞMA bitmesi lazım
o duygularıda aşılamak lazım küçükken
her şey 2+2 dende ibaret değil dediğin gibi
yok ya o kadar olmayız venezuela seviyesi hiper enflasyon olmaz bence bizde kötü bir ekonomimiz olabilira am o seviyeye gelmemiz bence imkansıza yakın(allahım ne olur beni haklı çıkar)enflasyon artsa bile daha değerli paralar basıp dengelerler 2005 ten önce 2000000₺ kullanmamız gibiBen çanta dolusu para ile gidip ekmek alacağımız günleri bekliyorum çünkü öyle günler bu şekil devam edersek hiç uzak değil .