Neler Yeni

Ekran aniden kapanıyor ve kapanırken VUUUUUUM gibi bir ses çıkarıyor .(Gene oldu)

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu kadar emin olabiliyorum çünkü ben de aynı ekran kartını kullanıyorum ve aynı sorunu yapaşadım. Bir sürü makale ve yazı okudum. Bu yüzden biliyorum.
Çözebildin mi?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Sanırım sorunun bunun gibi

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1

PapaganGülsem

80+ Bronze
20.11.2 çıkan en son whql değil mi zaten
Adrenalin 2020 Edition 20.9.1 Recommended (WHQL) bu olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açtığım konulardan da bakabilirsiniz sorunuma. Aynı ekran kartı, aynı sorun. En iyisi DDU ile sil ardından bu sürümü yükle. 1 kereden fazla yine yaşarsan geçmiş olsun. Psudan gitmişsin. 5600Xt nin genel sorunu şu an senin ve benim yaşadığım. Maalesef biraz zor çözümü var. Eğer çözmezsen bu siyah ekran bir zamandan sonra yeşil ekrana dönüşecek büyük ihtimal. Siyah ekran verdiğinde bile minidump dosyası oluşuyordu bende. Büyük ihtimal sende de oluşuyordur. Onu buraya değil de Techno*ata sorarsan çok daha iyi cevap alırsın.

Son düzenleme:

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Durdu gibi .

Açtığım konulardan da bakabilirsiniz sorunuma. Aynı ekran kartı, aynı sorun. En iyisi DDU ile sil ardından bu sürümü yükle. 1 kereden fazla yine yaşarsan geçmiş olsun. Psudan gitmişsin. 5600Xt nin genel sorunu şu an senin ve benim yaşadığım. Maalesef biraz zor çözümü var. Bu siyah ekran bir zamandan sonra yeşil ekrana dönüşecek büyük ihtimal eğer çözmezsen. Siyah ekran verdiğinde bile minidump dosyası oluşuyordu bende. Büyük ihtimal sende de oluşuyordur. Onu buraya değil de Techno*ata sorarsan çok daha iyi cevap alırsın.
2 kere ekran kapandı sonra 20.11.2 silip tekrar yükledim . Şu an sorun bitti gibi ama nedense AMD RADEON software gizli simgelerde gözükmüyor . Sorunu yaşarkende gözükmüyordu.

Durdu gibi .

2 kere ekran kapandı sonra 20.11.2 silip tekrar yükledim . Şu an sorun bitti gibi ama nedense AMD RADEON software gizli simgelerde gözükmüyor . Sorunu yaşarkende gözükmüyordu.
normalde hep gizli simgelerde olurdu

PapaganGülsem

80+ Bronze
Durdu gibi .

normalde hep gizli simgelerde olurdu
Şu an sende bilgisayar siyah ekran olup ardından o ses gelip yeniden başlıyor değil mi?

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1

PapaganGülsem

80+ Bronze
Ekran siyah oluyor yüksek ses çıkıyor mouse tıklıyorum tekrar açılıyor .
Siz dediğim gibi şu sürümü yükleyin. Ardından yeniden olursa sorun büyük ihtimal PSU dan.

Ekran siyah oluyor yüksek ses çıkıyor mouse tıklıyorum tekrar açılıyor .
Bu konuyu inceleyip aynılarını yapın.

Siz dediğim gibi şu sürümü yükleyin. Ardından yeniden olursa sorun büyük ihtimal PSU dan.

Bu konuyu inceleyip aynılarını yapın.
Bu arada ben kesin ekran kartındandır dedim ama biraz fazla iddialı konuşmuşum. Sorun psudan çıkarsa senden ve diğer arkadaşlardan özür dilerim.

Son düzenleme:

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bilgisayar gene kapandı ama bu sefer Radeon hata bildirimi gelmedi ve daha uzun süre kapalı kaldı . Arkadaşın yukarı yazdığı gibi 20.9.1' yükledim ama bir kaç gün sonra tekrar kapandı sistem . Bu sefer neden kapanmış olabilir ?

Arkadaşlar bilgisayar gene kapandı ama bu sefer Radeon hata bildirimi gelmedi ve daha uzun süre kapalı kaldı . Arkadaşın yukarı yazdığı gibi 20.9.1' yükledim ama bir kaç gün sonra tekrar kapandı sistem . Bu sefer neden kapanmış olabilir ?
Bu sefer kapanırken yüksek ses gelmedi.

@epica59 @PapaganGM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,655
Üyeler
162,721
Son üye
piricat