- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözebildin mi?Bu kadar emin olabiliyorum çünkü ben de aynı ekran kartını kullanıyorum ve aynı sorunu yapaşadım. Bir sürü makale ve yazı okudum. Bu yüzden biliyorum.
Çözebildin mi?Bu kadar emin olabiliyorum çünkü ben de aynı ekran kartını kullanıyorum ve aynı sorunu yapaşadım. Bir sürü makale ve yazı okudum. Bu yüzden biliyorum.
Sence böyle bir PSU, RX5600XT ye dayanır mı?Psu kötü fakat sorun ekran kartında.
En iyisi minidump dosyasını atsın. O zaman anlaşılır. Ben kesin doğruyum demiyorum ama tecrübeden konuşuyorum.Bu sorun ekran kartının dengesiz güç çekmesinden dolayı psu nun korumasının devreye girdiği için yapıyor diye biliyorum forumda yaşayan birisi daha vardı ama adını unuttum
Yine de kesinlikle sorun ekran kartında diyemeyiz.Bu kadar emin olabiliyorum çünkü ben de aynı ekran kartını kullanıyorum ve aynı sorunu yapaşadım. Bir sürü makale ve yazı okudum. Bu yüzden biliyorum.
En son onaylanmış yazılımı indir.Çözebildin mi?
20.11.2 çıkan en son whql değil mi zatenEn son onaylanmış yazılımı indir.
Display Driver Uninstaller ile ilk başta silme işlemini yap.
Ardından en son onaylanmış sürümü indir. 1 den fazla yine olduysa sorun arkadaşların dediği gibi psudandır.
Adrenalin 2020 Edition 20.9.1 Recommended (WHQL) bu olması lazım.20.11.2 çıkan en son whql değil mi zaten
Açtığım konulardan da bakabilirsiniz sorunuma. Aynı ekran kartı, aynı sorun. En iyisi DDU ile sil ardından bu sürümü yükle. 1 kereden fazla yine yaşarsan geçmiş olsun. Psudan gitmişsin. 5600Xt nin genel sorunu şu an senin ve benim yaşadığım. Maalesef biraz zor çözümü var. Eğer çözmezsen bu siyah ekran bir zamandan sonra yeşil ekrana dönüşecek büyük ihtimal. Siyah ekran verdiğinde bile minidump dosyası oluşuyordu bende. Büyük ihtimal sende de oluşuyordur. Onu buraya değil de Techno*ata sorarsan çok daha iyi cevap alırsın.Adrenalin 2020 Edition 20.9.1 Recommended (WHQL) bu olması lazım.
2 kere ekran kapandı sonra 20.11.2 silip tekrar yükledim . Şu an sorun bitti gibi ama nedense AMD RADEON software gizli simgelerde gözükmüyor . Sorunu yaşarkende gözükmüyordu.Adrenalin 2020 Edition 20.9.1 Recommended (WHQL) bu olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açtığım konulardan da bakabilirsiniz sorunuma. Aynı ekran kartı, aynı sorun. En iyisi DDU ile sil ardından bu sürümü yükle. 1 kereden fazla yine yaşarsan geçmiş olsun. Psudan gitmişsin. 5600Xt nin genel sorunu şu an senin ve benim yaşadığım. Maalesef biraz zor çözümü var. Bu siyah ekran bir zamandan sonra yeşil ekrana dönüşecek büyük ihtimal eğer çözmezsen. Siyah ekran verdiğinde bile minidump dosyası oluşuyordu bende. Büyük ihtimal sende de oluşuyordur. Onu buraya değil de Techno*ata sorarsan çok daha iyi cevap alırsın.
normalde hep gizli simgelerde olurduDurdu gibi .
2 kere ekran kapandı sonra 20.11.2 silip tekrar yükledim . Şu an sorun bitti gibi ama nedense AMD RADEON software gizli simgelerde gözükmüyor . Sorunu yaşarkende gözükmüyordu.
Şu an sende bilgisayar siyah ekran olup ardından o ses gelip yeniden başlıyor değil mi?Durdu gibi .
2 kere ekran kapandı sonra 20.11.2 silip tekrar yükledim . Şu an sorun bitti gibi ama nedense AMD RADEON software gizli simgelerde gözükmüyor . Sorunu yaşarkende gözükmüyordu.
normalde hep gizli simgelerde olurdu
Ekran siyah oluyor yüksek ses çıkıyor mouse tıklıyorum tekrar açılıyor .Şu an sende bilgisayar siyah ekran olup ardından o ses gelip yeniden başlıyor değil mi
Siz dediğim gibi şu sürümü yükleyin. Ardından yeniden olursa sorun büyük ihtimal PSU dan.Ekran siyah oluyor yüksek ses çıkıyor mouse tıklıyorum tekrar açılıyor .
Ekran siyah oluyor yüksek ses çıkıyor mouse tıklıyorum tekrar açılıyor .
Bu arada ben kesin ekran kartındandır dedim ama biraz fazla iddialı konuşmuşum. Sorun psudan çıkarsa senden ve diğer arkadaşlardan özür dilerim.Siz dediğim gibi şu sürümü yükleyin. Ardından yeniden olursa sorun büyük ihtimal PSU dan.
Bu konuyu inceleyip aynılarını yapın.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bu sefer kapanırken yüksek ses gelmedi.Arkadaşlar bilgisayar gene kapandı ama bu sefer Radeon hata bildirimi gelmedi ve daha uzun süre kapalı kaldı . Arkadaşın yukarı yazdığı gibi 20.9.1' yükledim ama bir kaç gün sonra tekrar kapandı sistem . Bu sefer neden kapanmış olabilir ?