B Baqiou 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 48 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim Baki Sam 9 Ocak 2021 #1 Hdmi to vga kablosu kullanıyorum. Çözünürlüğü değiştirdim ve ekran gitti sadece biosta görüntü var ve ekranı hiçbir şekilde açamıyorum.
Hdmi to vga kablosu kullanıyorum. Çözünürlüğü değiştirdim ve ekran gitti sadece biosta görüntü var ve ekranı hiçbir şekilde açamıyorum.
Dolar Bey 80+ Silver Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 4,033 Dahası Reaksiyon skoru 3,218 Konum Elmore İsim Mehmet Alp Uzun İlgilendiği Kategoriler Dizüstü Bilgisayar Discord Dolar#9411 9 Ocak 2021 #2 Baqiou yazmış: Hdmi to vga kablosu kullanıyorum. Çözünürlüğü değiştirdim ve ekran gitti sadece biosta görüntü var ve ekranı hiçbir şekilde açamıyorum. Devamı için tıklayın... Ekranı bi televizyona bağlayıp görüntü alabilirsin belki
Baqiou yazmış: Hdmi to vga kablosu kullanıyorum. Çözünürlüğü değiştirdim ve ekran gitti sadece biosta görüntü var ve ekranı hiçbir şekilde açamıyorum. Devamı için tıklayın... Ekranı bi televizyona bağlayıp görüntü alabilirsin belki
Revainer 80+ Platinum Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 15,443 En İyi Cevap 3 9 Ocak 2021 #3 Start verdikten sonra windowsa girerken fişi çek , güvenli modda başlatacak ordan 640x480 başlatacaksın. Ben böyle çözmüştüm , o zamanlar windows 7 kullanıyordum ama.
Start verdikten sonra windowsa girerken fişi çek , güvenli modda başlatacak ordan 640x480 başlatacaksın. Ben böyle çözmüştüm , o zamanlar windows 7 kullanıyordum ama.