Neler Yeni

Ekran donuyor reset atıyorum

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Genelde Lol Oynuyorum Lol Oynarkende arada bazen günde bir bazen bazen haftada bir bazen günde 2 sebebini bilmiyorum ekra donuyor mouse kıbırdamıyor sanki ekran değil resim var sebebi nedir acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emircan
Genelde Lol Oynuyorum Lol Oynarkende arada bazen günde bir bazen bazen haftada bir bazen günde 2 sebebini bilmiyorum ekra donuyor mouse kıbırdamıyor sanki ekran değil resim var sebebi nedir acaba
Hard disk kullanıyorsan bad sector olabilme durumu vardır,test etmelisin

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Driver güncele güncelse parçaları kontrol et ve ilerde SSD almanı tavsiye ederim

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramleri kontrol et eğer ramlerde sorun yoksa,işletim sisteminde herhangi bir yazılım işlmeciyi çok fazla kullanıyor olabilir onu kapat,birde sisteminin özellikler nedir?
hyperx ram 8 gb ddr4 i5 7.nesil ekran ekra msı ama ney bilmiyorum çift fanlı ama onu şuan göremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emircan
hyperx ram 8 gb ddr4 i5 7.nesil ekran ekra msı ama ney bilmiyorum çift fanlı ama onu şuan göremiyorum
Ssd’nin sağlığı ne durumda olduğunu bakman gerek bu video işine yarayabilir,sürücelir güncel mi diye kontrol et ama dediğim gibi sisteminde herhangi bir yazılım işlmecini kullanıyor olabilir ve bu oyunlarda takılmalar yaratabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,792
Üyeler
168,843
Son üye
dzp.aez
Top Bottom