Neler Yeni

Ekran gidiyor fakat kasa çalışıyor

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Kulaklık takılıyken farkettim böyle cızırtı gibi takılma sesi geliyor ve görüntü gidiyor.Kasa çalışıyor, rgb klavye ve mouse da çalışıyor.Power dan kapatıp açıyorum ve kullanıyorum.Sorun ne olabilir ?
Sistem Özellikleri
R5 1600 af Rx 570 pulse 4 gb 8 gb corsair lpx ram.Everest 750w 80+ psu

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Sorununun cevabını bilmiyorum ama Everest PSU kullanman büyük bir sorun.

quartle

80+ Gold
Kulaklık takılıyken farkettim böyle cızırtı gibi takılma sesi geliyor ve görüntü gidiyor.Kasa çalışıyor, RGB klavye ve mouse da çalışıyor.Power dan kapatıp açıyorum ve kullanıyorum.Sorun ne olabilir ?
Sistem Özellikleri
R5 1600 af Rx 570 pulse 4 gb 8 gb corsair lpx ram.Everest 750w 80+ PSU
aynı sorunu aynen yaşadım :D 2-3 ay oldu ekran kratından kaynaklı yuksek ıhtımalle benımkı oyleydı garantıye yolla duruyosa sıfırını gonderdıler bana benım ekran kartıda rx 570 di
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklık takılıyken farkettim böyle cızırtı gibi takılma sesi geliyor ve görüntü gidiyor.Kasa çalışıyor, RGB klavye ve mouse da çalışıyor.Power dan kapatıp açıyorum ve kullanıyorum.Sorun ne olabilir ?
Sistem Özellikleri
R5 1600 af Rx 570 pulse 4 gb 8 gb corsair lpx ram.Everest 750w 80+ PSU
fanlar falan donmeye devam edıyo hatte demı

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
aynı sorunu aynen yaşadım :D 2-3 ay oldu ekran kratından kaynaklı yuksek ıhtımalle benımkı oyleydı garantıye yolla duruyosa sıfırını gonderdıler bana benım ekran kartıda rx 570 di
Mesaj otomatik birleştirildi:

fanlar falan donmeye devam edıyo hatte demı
Kardeşim benim ekran kartı rog strix rx570 bende ekran kitleniyor sonra siyah ekran veriyor klavye mouse ışıkları gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor. Kasadan reset düğmesine basmadıkça geri açılmıyor pc. Ekran kartını gönderiyim mi sence garantiye. Daha önceden de 5-10 saniyeliğine ekran kapanıp geri açılmıştı.

quartle

80+ Gold
Kardeşim benim ekran kartı rog strix rx570 bende ekran kitleniyor sonra siyah ekran veriyor klavye mouse ışıkları gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor. Kasadan reset düğmesine basmadıkça geri açılmıyor PC. Ekran kartını gönderiyim mi sence garantiye. Daha önceden de 5-10 saniyeliğine ekran kapanıp geri açılmıştı.
tamam işte aynısını yaşadım oyunun ortasında falan ekran gıdıyodu bazen siyah değil turuncu falanda oluyodu ekran gıtmeden bi cırrrrr sesi sonra pc kapanıyo kasa ve fanlar donmeye devam edıyor once az oluyodu ilerde sıklaştı bence bi garantiye gondersın nolur nolmaz :D

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
tamam işte aynısını yaşadım oyunun ortasında falan ekran gıdıyodu bazen siyah değil turuncu falanda oluyodu ekran gıtmeden bi cırrrrr sesi sonra PC kapanıyo kasa ve fanlar donmeye devam edıyor once az oluyodu ilerde sıklaştı bence bi garantiye gondersın nolur nolmaz :D
Valla kardeş harbiden aynısı ama bende turuncu olmamıştı. Taa 4-5 ay öncesinde bir kere tamamen yeşil oldu ekran sonra geri kendisi düzeldi. 5-6 Aydır sürekli pc yi açıyom tak kitleniyor her gün reset atıyorum pc kafayı yedi ssd artık reset atmaktan uyarı veriyor sistemi kesintiye uğratıyom diye o zaman ben acilinden garantiye gönderiyim. Kardeşim kaç gün sonra geri gönderdiler kartı ?

quartle

80+ Gold
Valla kardeş harbiden aynısı ama bende turuncu olmamıştı. Taa 4-5 ay öncesinde bir kere tamamen yeşil oldu ekran sonra geri kendisi düzeldi. 5-6 Aydır sürekli PC yi açıyom tak kitleniyor her gün reset atıyorum PC kafayı yedi ssd artık reset atmaktan uyarı veriyor sistemi kesintiye uğratıyom diye o zaman ben acilinden garantiye gönderiyim. Kardeşim kaç gün sonra geri gönderdiler kartı ?
benım bı 10-15 gun falan surdu galıba cok hatırlamıyorum

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorununun cevabını bilmiyorum ama Everest PSU kullanman büyük bir sorun.
Herkes öyle diyor, haklıda olabilirler.2010 yıllarında dan
tamam işte aynısını yaşadım oyunun ortasında falan ekran gıdıyodu bazen siyah değil turuncu falanda oluyodu ekran gıtmeden bi cırrrrr sesi sonra PC kapanıyo kasa ve fanlar donmeye devam edıyor once az oluyodu ilerde sıklaştı bence bi garantiye gondersın nolur nolmaz :D
Evet hocam aynı sorunu yaşıyoruz galiba rx 570 kullananlar olarak.Garantisi yok malesef bizimkinin.Youtube da teknik takip var tamir yapan.Ona yollayayım en iyisi 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,056
Üyeler
168,078
Son üye
qutrey
Top Bottom