Arama kısmına yaz klasörü bulur muhtemelen ekran görüntüleri (screenshot) ikisinide ara bulurbeyler pc de alınan sslerın depolandığı dosyayı galiba yanlışlıkla değiştirdim. pcde aldığım ssler nereye depolanıyor hangi dosyayı depolanması için seçmişim bilmiyorum bulmama yardımcı olurmusunuz?
normalde o dosyaya depolanıyordu ama artık o dosyaya depolanmıyor sorunda o zatenArama kısmına yaz klasörü bulur muhtemelen ekran görüntüleri (screenshot) ikisinide ara bulur
E anlattım ya screenshot olarak kayıt ediyor ya resimleri resmi bulunca klosöru goster de yerini bulmus olcannormalde o dosyaya depolanıyordu ama artık o dosyaya depolanmıyor sorunda o zaten
depolanan dosyayı yanlışlıkla muhtemelen değiştirdim ama bulamıyorum şimdide nereye depolandığını
işte önceden ss aldığımda sağ altta bildirim gibi bişey çıkıyordu abi artık oda çıkmıyor o yüzden dosya konumunu bulamıyorum ama ctrl v yapınca aldığım resmi yapıştırabiliyorum . yani ss alabiliyorum ama nerde depolandığını bulamıyorum halaE anlattım ya screenshot olarak kayıt ediyor ya resimleri resmi bulunca klosöru goster de yerini bulmus olcan