Neler Yeni

Yardım EKRAN HZ SİNİN FORMATLAMA SONRASI 1 E DÜŞME SORUNU

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
arkadaşlar bugün bilgisayarı formatladım ve Görüntü bağdaştırıcılarında ekranı çalıştıran grafik işlemci olarak Microsoft Basic Display Adapter yazıyor ve ekran çok titriyor ekran fps i çok düşük gerçekten bana acil yardım edin (hertz kısmında 1.000 yazıyor bin hertzmi yoksa 1 hz mi ve monitorum 60 hz normalde ama hz seçme yerinde sadece 64 hz seçeneği var LÜTFEN ACİL YARDIM)

En İyi Cevap
1
Driverler yüklenmediği için 1hz gösterir ekran kartınızız drivlerleri yüklenince düzelicektir

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverler yüklenmediği için 1hz gösterir ekran kartınızız drivlerleri yüklenince düzelicektir
ekran kartı driverini güncelledim İntel HD Grafiklerinin indirmemiş olduğunu fakrettim o yüzden microsofun diplay adaptörüne geçtiğini düşündüm haklımıyım sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

çünkü formatlamadan önce orda microsoft display adaptör yazmıyordu intel hd grafikleri yazıyordu

şimdi intel hd grafiklerini yine indirmeyi deniyeceğim indirmiştim olmamıştı şimdi yine deneyeceğim umarım olur

En İyi Cevap
1
Format sonrası herhangi bir driver eksikliğinden dolayı ona geçmiş haklısınız eksik driverleri güncellediğinizde düzelecektir .
ekran kartı driverini güncelledim İntel HD Grafiklerinin indirmemiş olduğunu fakrettim o yüzden microsofun diplay adaptörüne geçtiğini düşündüm haklımıyım sizce?

çünkü formatlamadan önce orda microsoft display adaptör yazmıyordu intel hd grafikleri yazıyordu

şimdi intel hd grafiklerini yine indirmeyi deniyeceğim indirmiştim olmamıştı şimdi yine deneyeceğim umarım olur

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Grafik sürücülerini yükle gözükecektir.
Buradan indirebilirsiniz .
Eğer ekran kartı modelini bilmiyorsanız çalıştır kısmına dxdiag yazın .

TMLN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Sertaç ALAN
buna benzer bi sorunum var benim de konu açma gereği duymadım buraya sıkıştırsam sorun olmaz sanırım ben de format atmadan önce laptopuma monitör bağladığımda gtx950m e bağlı görünüyordu formattan sonra intel hd grafiğe bağlı şu an tüm sürücüler de güncel(nvidiayı kullan dediğim halde intelde kalıyor)

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
intel hd grafiğine bağlı olduğuna şükret benimki gibi olsaydı sinirden pc yi çöpe atardın şimdi yeni bi konu başlatıcam anlarsınız neden böyle düşündüğümü

Top Bottom