Neler Yeni

Ekran kapanınca ekran kartından aşırı ses geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Mehmet
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki bilgisayar kullanılmadığında belli bir zaman sonra ekran kapanır. O kapanma sonrasında ekran kartı fanı aşırı bir hızla dönmeye başlıyor ve baya ses geliyor. Oyun oynarken %100 yükteyken bile ses gelmiyor. Normal kullanımda fan dönmüyor bile ama özellikle test ettim ekran uykuya geçince fan aşırı hızlı dönmeye başlıyor. Bunun sebebi nedir

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Eren Bilal Cihan
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki bilgisayar kullanılmadığında belli bir zaman sonra ekran kapanır. O kapanma sonrasında ekran kartı fanı aşırı bir hızla dönmeye başlıyor ve baya ses geliyor. Oyun oynarken %100 yükteyken bile ses gelmiyor. Normal kullanımda fan dönmüyor bile ama özellikle test ettim ekran uykuya geçince fan aşırı hızlı dönmeye başlıyor. Bunun sebebi nedir
Uykuya geçerken ekran kartını sıcak kalmaktan korumak için 5 saniye felan tam güç çalıştırır herhangi bi sıkıntı yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı şeyi laptopunuz varsa kapatırkende farkedersiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uykuya geçerken ekran kartını sıcak kalmaktan korumak için 5 saniye felan tam güç çalıştırır herhangi bi sıkıntı yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı şeyi laptopunuz varsa kapatırkende farkedersiniz
İlk defa duydum hocam. Baya ses geldiği için sordum anormal bir durum diye

Top Bottom