bende istiyorum hocam da pahalı baya 23 falan olsa okey 2. el de nakitim yok delirmek üzereyim 7700 xt ile çok m u fark varSapphire RX 7800XT Pure beyaz renk alabilirsiniz. 4070 Super sadece %8 daha iyi 7800XT'den.
1 aydır dertsiz, tasasız kullanıyorum. Gayet de memnunum.
bende istiyorum hocam da pahalı baya 23 falan olsa okey 2. el de nakitim yok delirmek üzereyim 7700 xt ile çok m u fark var
aga saphire aldım ağlarım bak iyi de soğutmasına 3 fanlıİlle de beyaz olması şart mı sizin için ? Bakın buyrun ASUS Dual modeli. Aynısından kullanıyorum. bildiğin buzdolabı gibi ekran kartı.
Bundan farklı olarak ASUS TUF, Powercolor Red Devil ya da XFX 319 modeline bakabilirsiniz. Bu modellerde soğutma performansı konusunda çok iyi ürünler.
Bu saydığımız modellerden de daha uygun fiyatlıları var. Misal Sapphire'in Pulse modeli gibi fakat soğutma performansı konusunda çok bir şey beklemeyin. Hız ve performans kadar bence soğutma performansı da önemli. Karar yine de sizin tabii ama bütçenizin 25.000 TL olduğunu varsayarsak gayet sağlam bir model satın alabilirsiniz.
7800 XT modeli 7700 XT'den %18 daha iyi. 4070'ten de %7 daha iyi. Yani 4070 ile 4070 Super arasında bir ekran kartı oluyor kendisi. 7700 XT ile aralarında hatırı sayılır bir fark var bu arada aradığınız cevap buysa eğer.
25 e 4070 s almak daha mantıklı o zaman 7800 xt yerineİlle de beyaz olması şart mı sizin için ? Bakın buyrun ASUS Dual modeli. Aynısından kullanıyorum. bildiğin buzdolabı gibi ekran kartı.
Bundan farklı olarak ASUS TUF, Powercolor Red Devil ya da XFX 319 modeline bakabilirsiniz. Bu modellerde soğutma performansı konusunda çok iyi ürünler.
Bu saydığımız modellerden de daha uygun fiyatlıları var. Misal Sapphire'in Pulse modeli gibi fakat soğutma performansı konusunda çok bir şey beklemeyin. Hız ve performans kadar bence soğutma performansı da önemli. Karar yine de sizin tabii ama bütçenizin 25.000 TL olduğunu varsayarsak gayet sağlam bir model satın alabilirsiniz.
7800 XT modeli 7700 XT'den %18 daha iyi. 4070'ten de %7 daha iyi. Yani 4070 ile 4070 Super arasında bir ekran kartı oluyor kendisi. 7700 XT ile aralarında hatırı sayılır bir fark var bu arada aradığınız cevap buysa eğer.
aga saphire aldım ağlarım bak iyi de soğutmasına 3 fanlı
Mesaj otomatik birleştirildi:
25 e 4070 s almak daha mantıklı o zaman 7800 xt yerine
teşekkür ederim kral hayırlı olsn 7800xt beyaz dedik beyaz olduTamamen sizin kararınız.
teşekkür ederim kral hayırlı olsn 7800xt beyaz dedik beyaz oldu
bende 7800 xt beğendim renginden dolayı 3 de fan var sıvı sogutma var 7 tane fan var herhalde sorun olmazBen kullanıyorum diye demiyorum yanlış anlamayın. Ben Kasım indirimlerinde 21.200'e almıştım Dual modelini ASUS'un. Evet doğru 25.000 civarında herhangi bir markanın 4070 Super modeli bulunabiliyor ama ben soğutma meselesine biraz takmış durumdayım. İzmir'de yaşıyorum. Yazları burası cehennem gibi oluyor. Daha önce kullanmakta olduğum 4060 Colorful markaydı ve 7 ay bile dolmadan geçen yaz 83 derece sıcaklıkları görmüştüm kartta.
7800XT yerine aynı ASUS markasının Dual model 4070 Super ekran kartı Kasım indirimlerinde 28.000 TL civarıydı. O aradaki fark benden çıkmazdı. Mecburiyetten değil isteyerek aldım ben 7800 XT'yi. " İnadım inat" nvidia severlere anlatamıyoruz biz bu derdimizi. Canı isteyen gitsin nvidia alsın ne diyeyim. Hayırlısı olsun size de
bende 7800 xt beğendim renginden dolayı 3 de fan var sıvı sogutma var 7 tane fan var herhalde sorun olmaz