Neler Yeni

Yardım EKRAN KARTI ALMAMA YARDIM EDİN

Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Muhammet Batur
İşlemcim Ryzen 3400G
Sistemi ilk aldığımda durumum yoktu ekran kartı almak için o yüzden böyle bir işlemci tercih ettim ve şu an ekran kartı almak için durumum var fakat tercih yapamıyorum 2.el mi alsam 0 mı alsam amd mi alsam nvidia mı alsam ? Bütçe 6-8K Arası
Aklım Rtx 3060 12 Gb modelinde ama sizlerinde tavsiyesini dinlemek isterim.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
İşlemcim Ryzen 3400G
Sistemi ilk aldığımda durumum yoktu ekran kartı almak için o yüzden böyle bir işlemci tercih ettim ve şu an ekran kartı almak için durumum var fakat tercih yapamıyorum 2.el mi alsam 0 mı alsam amd mi alsam nvidia mı alsam ? Bütçe 6-8K Arası
2. elde çok sağlam kartlar var kendimde bildiğim satıcı.

Alinan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Akın
İşlemcim Ryzen 3400G
0 daha iyi bir seçim olur ama şahsen ben sıfıra 5 k vereceğime 2.elden 5 k ya 2 kat iyisini bulurum o yüzden kafana bir kart belirle 3060 demişsin zaten eğer 0 ına paran yetiyorsa düşünmeden al eğer yetmiyorsa 2.elden temiz bir tane bul , 2. el alacaksan amd alma baya sıkıntı cıkarta biliyor tabi şans işi birazda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,684
Son üye
khosohk
Top Bottom