Neler Yeni

EKRAN KARTI ALMIYORUZ VİDEOSUNA DESTEK

İceWolf

80+ Silver

Malesefki siyasi saiklerle herşeyde devleti suçlamaya çalışan bir gürüha çok güzel video çekmiş @Abdullah Hacıgül Kendisini destekliyorum. Etrafınızdaki bazı distrübütörlerden nemalanan tipler size ÖTV uygulandığını söyleyerek sizi yalanda yaşatıyorlar. Sonrada 15.000 TL lik parçayı size 22.000 TL ye aldırarak sahiplerini zengin ediyorlar. Satıcı memnun çünkü havadan 6.000 TL fazla kar yapıyor. Sizi goygoylayanlar memnun çünkü sahiplerinden komisyonlarını alıyorlar.

Siz üzgün ve kızgınsınız. Üzgünsünüz çünkü; 6.000TL fazla para ödediniz. Kızgınsınız çünkü; devlet sizin 6.000 TL nize çökmüş sanıyorsunuz. Hayır arkadaşım, sizin paranıza çökenler dolandırıcı firmalar ve onların beslediği forum forum dolaşıp "devletin ÖTV si yüzünden" diye yazı yazanlar. Ekran kartı alacaktım ama almıyorum ve destekliyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Malesefki siyasi saiklerle herşeyde devleti suçlamaya çalışan bir gürüha çok güzel video çekmiş
Yani şu konuda bunu yapmana gerek yoktu keza devleti değil hükümeti sucluyoruz bu 1 ikincisi ise evet hukumet sucludur ekonomik olarak başarısızdır ve yolsuzlaşmıştır. Öncelikle şöyle bir giriş yapayım: Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet var olacaktır. Devleti kimse suçlayamaz. Devlet dokunulmazdır. Dokunduğumuz şey hükümetlerdir. Ayrıca en az satıcılar kadar doları yanlış politika ve yolsuzluklar ile 19' a dayıyan enflasyonu gerçek olmayan TUIK verilerinde bile %90 lara dayayan hükümeti suçlamayan zaten devletini sevmiyordur. Kısaca hem hükümette hem distribitörler de bir değişim şarttır.

Hükümette, distribitörler de suçludur. Halk artık gerçekleri görmelidir. İnan öyle bir cümle yazmasan rahat rahat konusur sana destek verirdim ki aslına bakarsan %70-80 dediklerin doğru zaten.

Bana burada veya herhangi bir yerde ahkam kesen sözde sağcılar devletle hükümeti bir tutup devlete fayda sağladıklarını sanıyorlar. Onların yaptıkları milliyetçilik değil monarşizmdir. Bu son paragraf sana özel bir yorumdu.
Esenle kal.

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani şu konuda bunu yapmana gerek yoktu keza devleti değil hükümeti sucluyoruz bu 1 ikincisi ise evet hukumet sucludur ekonomik olarak başarısızdır ve yolsuzlaşmıştır. Öncelikle şöyle bir giriş yapayım: Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet var olacaktır. Devleti kimse suçlayamaz. Devlet dokunulmazdır. Dokunduğumuz şey hükümetlerdir. Ayrıca en az satıcılar kadar doları yanlış politika ve yolsuzluklar ile 19' a dayıyan enflasyonu gerçek olmayan TUIK verilerinde bile %90 lara dayayan hükümeti suçlamayan zaten devletini sevmiyordur. Kısaca hem hükümette hem distribitörler de bir değişim şarttır.

Hükümette, distribitörler de suçludur. Halk artık gerçekleri görmelidir. İnan öyle bir cümle yazmasan rahat rahat konusur sana destek verirdim ki aslına bakarsan %70-80 dediklerin doğru zaten.

Esenle kalın.
Satın almayalım fiyatlar düşsün diyor Abdullah. Satın almayın dememizemi kızdın sen. Neyin kafasındasın. Hükümet ve Distirübütörler değişcekmiş. Oldu beyim sen kimi istiyorsan hükümet yapılsın, hangi distrübütörleri istemiyorsanda değişsin.

Sadece ekran kartı almıycaksın ve adamlar fiyat indirecek bu kadar basit. Ekran kartı fiyatlarındaki spekülasyonu hemende hükümete bağlamanın amacı ne? Olmadı bu yemezse küresel ısınmaya bağla ama 7.000 tl fazla ödeyerek 3070ti alsın değilmi insanlar....

Sağlıkla kalın...

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker

Malesefki siyasi saiklerle herşeyde devleti suçlamaya çalışan bir gürüha çok güzel video çekmiş @Abdullah Hacıgül Kendisini destekliyorum. Etrafınızdaki bazı distrübütörlerden nemalanan tipler size ÖTV uygulandığını söyleyerek sizi yalanda yaşatıyorlar. Sonrada 15.000 TL lik parçayı size 22.000 TL ye aldırarak sahiplerini zengin ediyorlar. Satıcı memnun çünkü havadan 6.000 TL fazla kar yapıyor. Sizi goygoylayanlar memnun çünkü sahiplerinden komisyonlarını alıyorlar.

Siz üzgün ve kızgınsınız. Üzgünsünüz çünkü; 6.000TL fazla para ödediniz. Kızgınsınız çünkü; devlet sizin 6.000 TL nize çökmüş sanıyorsunuz. Hayır arkadaşım, sizin paranıza çökenler dolandırıcı firmalar ve onların beslediği forum forum dolaşıp "devletin ÖTV si yüzünden" diye yazı yazanlar. Ekran kartı alacaktım ama almıyorum ve destekliyorum.
kim ötv uygulandığını söylüyor da bizi yalanda yaşatyor ? hükümet seviciliği yapma burada kendinize siyasl pay çıkartmayın. 800 dolarlık seyı neden 25k oldugunu sorgulayın ilk önce

İceWolf

80+ Silver
Ben aradaki fiyat farkı için hükümeti suçlamıyorum ekran kartı 20000 birimlerde olduğu için suçluyorum
Ne alaka dostum ya. Bak her forumda çatır çatır 22-23k dan 4070 ti linkleri paylaşılıyor. Millete yetişin koşun deniliyor. Kızıyorsan kız ama bu spekülasyoncu firmaları zengin etmesin insanlar.

Son düzenleme:

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram

DEVLET ile hükümet aynı şey değildir. ilk öçnce bunu öğrenerek burada siyasi içerikli bir konu aç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne alaka dostum ya. Bak her forumda çatır çatır 22-23k dan 3070 ti linkleri paylaşılıyor. Millete yetişin koşun deniliyor. Kızıyorsan kız ama bu spekülasyoncu firmaları zengin etmesin insanlar.
kardeşi,m 3070 ti kim paylasıyor 22-23k ya biz neden görmüyoruz bu forumlardaki pğayşasımları

İceWolf

80+ Silver
kim ötv uygulandığını söylüyor da bizi yalanda yaşatyor ? hükümet seviciliği yapma burada kendinize siyasl pay çıkartmayın. 800 dolarlık seyı neden 25k oldugunu sorgulayın ilk önce
800$ olan sayı 15.000 TL yapıyor zaten. Gerçi sen 23.000 den konularını açıyorsun değilmi. Aç aç 25.000 az olmuş 30.000 den aç 4070 ti konularını.....

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ne alaka dostum ya. Bak her forumda çatır çatır 22-23k dan 3070 ti linkleri paylaşılıyor. Millete yetişin koşun deniliyor. Kızıyorsan kız ama bu spekülasyoncu firmaları zengin etmesin insanlar.
Ben paylaşmıyorum kardeşim Allah Allah 19999' a RX 6800 çıktı onu paylaşırım paylaşmıştım

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
İlk çıktığında fiyatı gördüğümde içimden dedim hani 799 dolardı noldu 1250 dolarlara kadar çıkmış fiyatı. Sonra 1-2 araştırma sonucu kartların üzerine firma ların ağzının suyu akmış olduğunu anladım. Almaktan vazgeçtim. 1 ay sona Berlin'e gidince ordan kendim alıcam kartı .

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
800$ olan sayı 15.000 TL yapıyor zaten. Gerçi sen 23.000 den konularını açıyorsun değilmi. Aç aç 25.000 az olmuş 30.000 den aç 3070 ti konularını.....
kardesim sen sarhosmusun? nesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben paylaşmıyorum kardeşim Allah Allah
aklı sıra bebe aklı ile benım payşastıgım konuya laf urmaya calısıyor. gamin x tri,o ekran akrtı 23k ya suan kı pıyasada alınabılıecek en ıyı kart . boş yapmasın konuyu acan bebe

YazılımKafa

80+ Silver

Ben Abdullah abinin dediğini 4080 çıktığında söyledim. Hatta karşılaştırma yaptım onun gibi. Ama bana o zaman söyledikleri vergi çok, enflasyon çok , satıcılar haklı böyle bir ekonomide fiyatlar normal falandı. Acaba bu şahıslar utandı mı? Hiç sanmıyorum. Her konuyu araştırmadan bilmeden siyasete bağlayanlara bu fiyatlar müstehak. Hiç sevmiyorum bu forumda her olayı siyasete bağlayıp amacından saptırmalarını. Bunu dedim diye şu partili bu partili falan diyecekler... Bu kadar sözden sonra öyle anlamak isteyenler varsa oda onların sorunu.

İceWolf

80+ Silver
kardeşi,m 3070 ti kim paylasıyor 22-23k ya biz neden görmüyoruz bu forumlardaki pğayşasımları

Allah allah 23k dan kimler paylaşıyornuş acaba?

Adsız.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,434
Üyeler
161,047
Son üye
cemotskn
Top Bottom