Neler Yeni

EKRAN KARTI ALMIYORUZ VİDEOSUNA DESTEK

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker

İceWolf

80+ Silver
Ben Abdullah abinin dediğini 4080 çıktığında söyledim. Hatta karşılaştırma yaptım onun gibi. Ama bana o zaman söyledikleri vergi çok, enflasyon çok , satıcılar haklı böyle bir ekonomide fiyatlar normal falandı. Acaba bu şahıslar utandı mı? Hiç sanmıyorum. Her konuyu araştırmadan bilmeden siyasete bağlayanlara bu fiyatlar müstehak. Hiç sevmiyorum bu forumda her olayı siyasete bağlayıp amacından saptırmalarını. Bunu dedim diye şu partili bu partili falan diyecekler... Bu kadar sözden sonra öyle anlamak isteyenler varsa oda onların sorunu.
Hayatta utanmazlar. Komisyon aldıkları için garibanları ÖTV var yalanıyla uyutuyorlar...... Karşı çıkanıda linçliyorlar.......

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
valla bende pc almayı düşünüyordum vazgeçtim bu kadar kar koyduklarını bilmiyordum ötv var diye biliyordum. almaktan vazgeçtim pcleri kendim toplarım ekran kartını akrabama yurt dışından getirtirim. en mantıklısı bu şekilde.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker

İceWolf

80+ Silver
valla bende pc almayı düşünüyordum vazgeçtim bu kadar kar koyduklarını bilmiyordum ötv var diye biliyordum. almaktan vazgeçtim pcleri kendim toplarım ekran kartını akrabama yurt dışından getirtirim. en mantıklısı bu şekilde.
Bu distrübütörler forumlardaki 100 lerce yazarı niye besliyorlar zannediyorsun? İşte insanları yalanlarla uyutsunlar, uyanık olanlarıda linçlesinler diye....

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih Aksoy
İlgilendiği Kategoriler
NFT, WEB3, BIST100, Arsa
Instagram
_aksoy._
Twitter
SadeceAksoyy
Discord
aksoyum

Malesefki siyasi saiklerle herşeyde devleti suçlamaya çalışan bir gürüha çok güzel video çekmiş @Abdullah Hacıgül Kendisini destekliyorum. Etrafınızdaki bazı distrübütörlerden nemalanan tipler size ÖTV uygulandığını söyleyerek sizi yalanda yaşatıyorlar. Sonrada 15.000 TL lik parçayı size 22.000 TL ye aldırarak sahiplerini zengin ediyorlar. Satıcı memnun çünkü havadan 6.000 TL fazla kar yapıyor. Sizi goygoylayanlar memnun çünkü sahiplerinden komisyonlarını alıyorlar.

Siz üzgün ve kızgınsınız. Üzgünsünüz çünkü; 6.000TL fazla para ödediniz. Kızgınsınız çünkü; devlet sizin 6.000 TL nize çökmüş sanıyorsunuz. Hayır arkadaşım, sizin paranıza çökenler dolandırıcı firmalar ve onların beslediği forum forum dolaşıp "devletin ÖTV si yüzünden" diye yazı yazanlar. Ekran kartı alacaktım ama almıyorum ve destekliyorum.
+++++++++++

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
videoya attığım yorumu burayada yapıtşırıcam:
yeni seri fiyatlar çıktığında daha çıkar çıkmaz yazdım. bakın fiyatlar sadece türkiye'de değil üreticiler bile eski 2070 3070 gibi seri değişimlerinde fiyat paritesini koruyorlardı. örn vereyim bakınız: 2080superin çıkış fiyatı ne ve muadil üst segment 3060ti çıkış fiyatı ne? yazayım hatta 2080super 699 dolar 3060ti 399dolar. bakın daha ucuz dimi şimdi soruyorum 4070ti niye 799 dolar. bakın satıcıları geçtim nvidia bile mrsp'de faişi normalleştirmeye çalışıyor. tamam güçlü müçlü eee 2080super ile 3060ti güçlü değilmiydi? niye 3060ti msrp'si ucuz? birde ülkemizdeki mağaza-cık anlaşıda buna bir bindiriyor oluyor sana fiyat kol. cidden üreticide, üçüncü parti markalarda, bunu satan mağazalarda saçma sapan çıkış fiyatları benimsiyor. sanki mining furyası ve chip krizi saçmalığı devam ediyormuş gibi takılıyorlar. 4070ti söylüyorum herkes ucuz falan diyor hayır arkadaşlar fiyat 799 dolar aşşırı şişik türkiyedeki fiyatlar ise zaten kâle alacak düzeyde bile değil. bi garibim amd radeon gerçekçi takılmaya çalışıyor. bunun dışında hiçbir yeni kartlarda msrp ideal noktalarda gezmiyor tam tersine bulutların üzerinde takılıyor. birde şunu düşünün 3060ti 399 dolar çıkmıştı eee bu gidişata bakılırsa 4060 veya ti modeli bildiğin 599-650dolar bandında çıkacak. eee nerde kaldı orta segment 399 dolar nere 600 küsürler nere? cidden saçmalığın daniskası olmaya başladı özellikle ekran kartında tüketicinin durumunu pazarın durumunu değerlendiren yok.

İceWolf

80+ Silver
Normal karları zaten 799$ ın içinde. Ama Türkiyedeki arsızlara o kar yetmediği için üstüne 6.000 de kendi keyiflerinin kahyası ekliyor. Sonrada geri kalan sadece 23k dan kartları sattırmak....

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eren
Olum konu ne ara siyasete geldi sonumuz hayrola

LeftSpace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Aksoy

Malesefki siyasi saiklerle herşeyde devleti suçlamaya çalışan bir gürüha çok güzel video çekmiş @Abdullah Hacıgül Kendisini destekliyorum. Etrafınızdaki bazı distrübütörlerden nemalanan tipler size ÖTV uygulandığını söyleyerek sizi yalanda yaşatıyorlar. Sonrada 15.000 TL lik parçayı size 22.000 TL ye aldırarak sahiplerini zengin ediyorlar. Satıcı memnun çünkü havadan 6.000 TL fazla kar yapıyor. Sizi goygoylayanlar memnun çünkü sahiplerinden komisyonlarını alıyorlar.

Siz üzgün ve kızgınsınız. Üzgünsünüz çünkü; 6.000TL fazla para ödediniz. Kızgınsınız çünkü; devlet sizin 6.000 TL nize çökmüş sanıyorsunuz. Hayır arkadaşım, sizin paranıza çökenler dolandırıcı firmalar ve onların beslediği forum forum dolaşıp "devletin ÖTV si yüzünden" diye yazı yazanlar. Ekran kartı alacaktım ama almıyorum ve destekliyorum.
ühühhü biz pahalıya alıyoruz devlet suçsuz komisyon fazla alıyorlar
Bu sırada paramızın hiçbir değeri olmadığı için sınırdan girerken 18le çarpılıp ebesinin nikahı kadar vergi alınırken konu sahibi: ne devletmi yoo doları allah yükseltti vergileride peygamber sünneti

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Normal karları zaten 799$ ın içinde. Ama Türkiyedeki arsızlara o kar yetmediği için üstüne 6.000 de kendi keyiflerinin kahyası ekliyor. Sonrada geri kalan sadece 23k dan kartları sattırmak....
23 k dan satsalar iyi en cacık kart 23 bin tepe modellerde fark iyice açılıyor .Bende almadım iyi ki almamışım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,457
Üyeler
161,056
Son üye
Subihu