Neler Yeni

EKRAN KARTI ALMIYORUZ VİDEOSUNA DESTEK

korro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Koray Yıldız
2. ele yönelin veya en üst segmentten almayın, ben 2.el RX 6600 aldım mesela geçende, memnunum şükür ;)

BabaVoss7

80+ Silver
genel globelde yeni ve güçlü bir ürün yapıyorsam o ürünü eskisinden daha pahalıya satarım anlayışını çok normalleştirdiler. Apple da öyle nvdşa da amd deç maalesef. aradaki yıl farkını teknoloji farkını kimse takmıyor artık maalesef keşke böyle olmasa.... ülkemizin ekonomisi üzerin genel fiyatlarda uçuyo kat be kat artıyor o zaman...

Zangetsma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ayberk Gürfidan
Arkadaşlar, iyi güzel diyorsunuz haklısınız ama firmaların gözünden bakmaya çalışıyorum. Bu firmalar analarının babalarının hayrına satış yapmıyorlar. Amaç kar yapıp para kazanmak. Ülkenin dolar kuru oynak, enflasyon yüksek. Bu firma 800 dolardan aldığı kartı 900'den satabilir evet 100 dolarlık bir kar ile yapabilir bunu. Ama bu ekonomi de hiçbir firmanın gözü yemez. Dolar artışını hesaba katarsanız adam 100 dolardan yaptığı karın fazlasını ödeyerek kart getirip daha pahalıya satma ihtimali de var. Düşerse ne güzel. Ama düşmez maalesef. 5000 serisi çıkınca stok eritmek için indirime gidebilirler.

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Pestil

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Cengiz
2. ele yönelin veya en üst segmentten almayın, ben 2.el RX 6600 aldım mesela geçende, memnunum şükür ;)
Birincisi Her İkinci El Güvenilir Değil Ve İkinci El Mantıksız
İkincisi Benim Ülkem İkinci El Eşya Almak Zorunda Benim Ülkemin Vatandaşıda Amerika Gibi Almanya Gibi Herşeyin En İyisine Layık 0 Almak Varken Benim Ülkemin Vatandaşı Neden İkinci El Alsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

3070 ti yazdığının farkındasın demi :D
4070 Ti Yazıyor Doktora Gözük İstersen :)

milenix

80+ Gold
bu arada vergi yok olayı yalan yurtdışından 1500 liraya psu aldım 1000 lira vergi ödedim kasımda ee ben bu vergiyi niye ödedim o zaman bana niye vergi kesti çok sayın devlet

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Tr fiyatlarından bağımsız tüm dünyada da protesto falan lazım. 500 dolara millet PS'de Xbox'da akarken PC'de sadece ekran kartına 500 dolardan fazla ödemek gerekiyor.

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Pestil
Birincisi Her İkinci El Güvenilir Değil Ve İkinci El Mantıksız
İkincisi Benim Ülkem İkinci El Eşya Almak Zorunda Benim Ülkemin Vatandaşıda Amerika Gibi Almanya Gibi Herşeyin En İyisine Layık 0 Almak Varken Benim Ülkemin Vatandaşı Neden İkinci El Alsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

4070 Ti Yazıyor Doktora Gözük İstersen :)
Sen beynini göster doktora önce ilk mesajında 3070ti dan bahsediyor. Bilmediğin konuya tatava olmaya çalışma :D

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Arkadaşlar, iyi güzel diyorsunuz haklısınız ama firmaların gözünden bakmaya çalışıyorum. Bu firmalar analarının babalarının hayrına satış yapmıyorlar. Amaç kar yapıp para kazanmak. Ülkenin dolar kuru oynak, enflasyon yüksek. Bu firma 800 dolardan aldığı kartı 900'den satabilir evet 100 dolarlık bir kar ile yapabilir bunu. Ama bu ekonomi de hiçbir firmanın gözü yemez. Dolar artışını hesaba katarsanız adam 100 dolardan yaptığı karın fazlasını ödeyerek kart getirip daha pahalıya satma ihtimali de var. Düşerse ne güzel. Ama düşmez maalesef. 5000 serisi çıkınca stok eritmek için indirime gidebilirler.
Kartı zaten 800 dolardan satarken içinde karı da var onun. Dİğer avrupadaki firmalar ***** değil sonuçta . Sen zannediyor musun ki kartın 800 dolar satış fiyatı var bunlar 700 dolardan alıyorlar. Belki 500 dolardan alıyorlar kartı nerden biliyorsun. Ki bana kalırsa 500 dolar bile vermezler de . Kartın üzerine çok fazla fahiş kar oranları koyuyorlar TR deki kartı satan Distribütör firmalar. Bu çok net.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad

Malesefki siyasi saiklerle herşeyde devleti suçlamaya çalışan bir gürüha çok güzel video çekmiş @Abdullah Hacıgül Kendisini destekliyorum. Etrafınızdaki bazı distrübütörlerden nemalanan tipler size ÖTV uygulandığını söyleyerek sizi yalanda yaşatıyorlar. Sonrada 15.000 TL lik parçayı size 22.000 TL ye aldırarak sahiplerini zengin ediyorlar. Satıcı memnun çünkü havadan 6.000 TL fazla kar yapıyor. Sizi goygoylayanlar memnun çünkü sahiplerinden komisyonlarını alıyorlar.

Siz üzgün ve kızgınsınız. Üzgünsünüz çünkü; 6.000TL fazla para ödediniz. Kızgınsınız çünkü; devlet sizin 6.000 TL nize çökmüş sanıyorsunuz. Hayır arkadaşım, sizin paranıza çökenler dolandırıcı firmalar ve onların beslediği forum forum dolaşıp "devletin ÖTV si yüzünden" diye yazı yazanlar. Ekran kartı alacaktım ama almıyorum ve
Bana biraz gereksiz geldi alan alsin almayan almasin bu kadar basit

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
hocam ben istesemde alamıyorum para yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri