Neler Yeni

EKRAN KARTI ALMIYORUZ VİDEOSUNA DESTEK

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Alamayan adam almıyor zaten. Parası olan da fiyatına bakmadan alıyor. Yani alacak adam her türlü alıyor. İphone 13 15.000 lirayken de alınıyordu şu an da alınıyor.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
2. ele yönelin veya en üst segmentten almayın, ben 2.el RX 6600 aldım mesela geçende, memnunum şükür ;)
Bu kartın bu kadar yüksek fiyattan çıkması 2.el kartlarını da uçurdu dostum. 10 a 3080 ti vardı şimdi 15 -16 lara fırladı. Bir anda nolduysa

İceWolf

80+ Silver
ühühhü biz pahalıya alıyoruz devlet suçsuz komisyon fazla alıyorlar
Bu sırada paramızın hiçbir değeri olmadığı için sınırdan girerken 18le çarpılıp ebesinin nikahı kadar vergi alınırken konu sahibi: ne devletmi yoo doları allah yükseltti vergileride peygamber sünneti
ÖTV YOK YOK. Ama bu vatandaş gibi yüzsüzlerin; Almanyanın Türkiyeden % 1 daha fazla vergi aldığını, Türkiyeye giriş fiyatlarının $ bazında %1 daha ucuz olduğunu söylememiz zorlarına gider. Mazallah ajansları ve distrübütör sahipleri fırçalarlar bunları. Paraları kesilir falan mazallah... O yüzden pisleşirlerde pisleşirler. Yok Allah(c.c.) dedi, yok Hz Muhammed(s.a.v.) dedi diye içlerindeki ahlaksızlığı dışarıya kusarlar.... OHHH bide ATATÜRK resmi koydularmı tüm ahlaksızlıklarına ATATÜRKÜ kılıf yapmış olurlar....
Arkadaşlar, iyi güzel diyorsunuz haklısınız ama firmaların gözünden bakmaya çalışıyorum. Bu firmalar analarının babalarının hayrına satış yapmıyorlar. Amaç kar yapıp para kazanmak. Ülkenin dolar kuru oynak, enflasyon yüksek. Bu firma 800 dolardan aldığı kartı 900'den satabilir evet 100 dolarlık bir kar ile yapabilir bunu. Ama bu ekonomi de hiçbir firmanın gözü yemez. Dolar artışını hesaba katarsanız adam 100 dolardan yaptığı karın fazlasını ödeyerek kart getirip daha pahalıya satma ihtimali de var. Düşerse ne güzel. Ama düşmez maalesef. 5000 serisi çıkınca stok eritmek için indirime gidebilirler.
Ülke KDV side Firma karıda o 799$ ın içinde zaten. Almanyada KDV %19 Türkiyede %18. Yani 4070ti aynı paralara giriyor iki ülkeyede. Geriside satıcıların açgözlülük farkı. 15.000 bilemedin 16.000 den sonrası firmaların sorma ver parası.

Son düzenleme:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Cengiz
Sen beynini göster doktora önce ilk mesajında 3070ti dan bahsediyor. Bilmediğin konuya tatava olmaya çalışma :D
Lol Senin Cevap Verdiğin Mesajda Sadece Fotoraf Var Ve 4070 Ti Başlıklo Önce Attığın Mesajları Kontrol Et Sonra Konuş Millete De Boş Boş Atar Yapma Haddini Bil Attığın Mesajın 3070 İlr Alakası Bile Yok Bana 3070 İle Laf Atıyon Boş Yapma

Farway

80+ Silver
Bırakın şunları, Hükümet bu ülkenin parasını koruyamayıp yabancı paraya ezdiriyor, halkı yoksulluktan koruyamıyor ve üzerine %20 lere yakın vergilerle eziyor ama bu koyunların gözünede soksak bu rakamları kraldan çok kralcı, en kral yalakadan daha çok şakşakçı oldukları ve yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecekler ama unutulmasın ki osmanlı devleti borçlarının altında ezildi, düşman geldiğinde askerine yiyecek ekmek giyecek kıyafet veremedide soğuktan ve açlıktan öldürdü ama bu kör evlatlar olayı sadece ekran kartı, market alışverişi olarak görüp "Almayız,yemeyiz,içmeyiz" olarak bakıyorlar. Adamlara devletin kendi kurumunun kendi baskılarıyla bile düşüre düşüre %80-90 açıkladığı enflasyonu kabul etmeyecek günümüz ebucehilleriyle laf dalaşına girmeyin.

Zangetsma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ayberk Gürfidan
Kartı zaten 800 dolardan satarken içinde karı da var onun. Dİğer avrupadaki firmalar ***** değil sonuçta . Sen zannediyor musun ki kartın 800 dolar satış fiyatı var bunlar 700 dolardan alıyorlar. Belki 500 dolardan alıyorlar kartı nerden biliyorsun. Ki bana kalırsa 500 dolar bile vermezler de . Kartın üzerine çok fazla fahiş kar oranları koyuyorlar TR deki kartı satan Distribütör firmalar. Bu çok net.
Tamam peki öyle olsun. 3070 Ti 600 dolardan satışa çıkmış 1.5 sene kadar önce. Şu an üstüne 4000 serisi gelmiş hala 750-800 dolardan satılıyor. Bu karta çok yükselen bir kitle de olmadı. O kartta bu indirimi yapmıyorlar hala. Sen inanıyor musun ki 2-3 ay sonra 15-16K'ya bulunacak 4070 Ti. Keşke bulunsa da alsak. Ama maalesef olmayacak.

korro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Koray Yıldız
Birincisi Her İkinci El Güvenilir Değil Ve İkinci El Mantıksız
İkincisi Benim Ülkem İkinci El Eşya Almak Zorunda Benim Ülkemin Vatandaşıda Amerika Gibi Almanya Gibi Herşeyin En İyisine Layık 0 Almak Varken Benim Ülkemin Vatandaşı Neden İkinci El Alsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

4070 Ti Yazıyor Doktora Gözük İstersen :)
2. el dikkatli olursan mantıklı, ama tabii riski de var.
Burası ABD, Almanya değil, adamların GSMHsi ekonomisi herşeyi ortada, üstelik ülkemiz ekonomik krizde farkındaysan, herkes ayağını yorganına göre uzatsın diyorum ben. Yoksa isteyen tabii istediğini alır parası yetiyorsa... Distribütörler haklılar falan da demiyorum bu arada, yanlış anlaşılmasın.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
ya şurda hükümeti mükümeti kendi aranızda 3070 dedin 4070 dedin kavgalarını bırakın . Sizin spamlarınızı okuyoruz . Tamam tartıştınız bitti yanlış görmüş adam. Daha ne sidik yarıştırıyorsunuz. Gün birlik olma günü kartı alacak olupta bu fırsatçılığı gören bir sürü insan var. Umarım diğer Ytuberlarda çeker böyle video.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Cengiz
2. el dikkatli olursan mantıklı, ama tabii riski de var.
Burası ABD, Almanya değil, adamların GSMHsi ekonomisi herşeyi ortada, üstelik ülkemiz ekonomik krizde farkındaysan, herkes ayağını yorganına göre uzatsın diyorum ben. Yoksa isteyen tabii istediğini alır parası yetiyorsa... Distribütörler haklılar falan da demiyorum bu arada, yanlış anlaşılmasın.
Bende Biliyorum Ekomomimin Kötü Olduğunu Zaten O Yüzden Sorun Ya 2ci El Almak Yani Baskasi 0 Alırkeb Biz İkinci Rl Alam aman arada çok fark var diyoruz ve bu cidden çok kötü bişey

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Hazır sistemlerin fiyatı düşermi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Cengiz
ya şurda hükümeti mükümeti kendi aranızda 3070 dedin 4070 dedin kavgalarını bırakın . Sizin spamlarınızı okuyoruz . Tamam tartıştınız bitti yanlış görmüş adam. Daha ne sidik yarıştırıyorsunuz. Gün birlik olma günü kartı alacak olupta bu fırsatçılığı gören bir sürü insan var. Umarım diğer Ytuberlarda çeker böyle video.
Sorunlu İşte Adam Gibi Cevap Vermiyor Atar Gider Yapıyor Bana Dese Söyle Söyle Bende Tamam Dicrm Bitecek Atarlanmaya Gerek Yok

Top Bottom