Neler Yeni

EKRAN KARTI ALMIYORUZ VİDEOSUNA DESTEK

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Tamam peki öyle olsun. 3070 Ti 600 dolardan satışa çıkmış 1.5 sene kadar önce. Şu an üstüne 4000 serisi gelmiş hala 750-800 dolardan satılıyor. Bu karta çok yükselen bir kitle de olmadı. O kartta bu indirimi yapmıyorlar hala. Sen inanıyor musun ki 2-3 ay sonra 15-16K'ya bulunacak 4070 Ti. Keşke bulunsa da alsak. Ama maalesef olmayacak.
hocam 200 dolar az para değil 1.5 senede . Avrupada adamlar 200 euro zam alınca takla atıyorlar. Ekran kartına 200 dolar euro neyse artık zam gelmesi normal . Şimdi demem o ki o zamanda 600 dolara satılması gereken kartı Tr firmaları 1000 dolar seviyesine çekip sattılarsa bugünkü durumun aynısı yaşanmıştır. Şimdi ben Firmaları kar ettireceğime kendim gidip alırım Avrupaya daha iyi imkanım var öyle yapıcam. Ama düzgün bir fiyattan çıksaydı burada Türkiye kazanırdı . Para ülkede kalırdı en azından bir kısmı .

milenix

80+ Gold
bu arada vergi yok olayı yalan yurtdışından 1500 liraya psu aldım 1000 lira vergi ödedim kasımda ee ben bu vergiyi niye ödedim o zaman bana niye vergi kesti çok sayın devlet
bu arada şöyle düzeltme yapıyım ben bu psuyu alırken Türkiye'de indirimli fiyatı 3000liradan başlıyordu ve benim aldığım yerede vergi ödemiş oldum yani ordaki vergi dahil yaptığı kar dahil 1500 lirayken bizde indirim adı altında 3000 lira

İceWolf

80+ Silver
ya şurda hükümeti mükümeti kendi aranızda 3070 dedin 4070 dedin kavgalarını bırakın . Sizin spamlarınızı okuyoruz . Tamam tartıştınız bitti yanlış görmüş adam. Daha ne sidik yarıştırıyorsunuz. Gün birlik olma günü kartı alacak olupta bu fırsatçılığı gören bir sürü insan var. Umarım diğer Ytuberlarda çeker böyle video.
Normal, linçci karalama tayfa geldi. Linç, karalama, saptırma her şey gelecek. Ördekler uyanmasın 23k dan 4070ti alsınlar. Mazallah babaları bunları fırçalar, paralarını falan keser.

Receb İvedik

80+ Bronze
beyler konuda herkes birbirini veya birini , birilerini eleştirmeye çalışıyor . ortak bir noktada buluşup derdimize çare aramak varken daha da zorlaştırıyoruz.

Zangetsma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ayberk Gürfidan
hocam 200 dolar az para değil 1.5 senede . Avrupada adamlar 200 euro zam alınca takla atıyorlar. Ekran kartına 200 dolar euro neyse artık zam gelmesi normal . Şimdi demem o ki o zamanda 600 dolara satılması gereken kartı Tr firmaları 1000 dolar seviyesine çekip sattılarsa bugünkü durumun aynısı yaşanmıştır. Şimdi ben Firmaları kar ettireceğime kendim gidip alırım Avrupaya daha iyi imkanım var öyle yapıcam. Ama düzgün bir fiyattan çıksaydı burada Türkiye kazanırdı . Para ülkede kalırdı en azından bir kısmı .
İşte bende buna değişmeye çalıştım aslında ama yanlış telden girdim sanırım. Aynı durum hocam. Bu ülkede ucuzlamaz demeye çalıştım. Ucuzlarsa 1 sene sonra belki ucuzlar. O da bugünün ekonomisiyle düşünecek olursak 1200 dolardan 800e düşmez 1000e düşer. Yani almak isteyen alsın. Çok da bir şey beklemeyin. Abdullah'ın çketiği video da AMD işlemcilerden bahsetmişti. 8 aylık video. Yine 8 ay sürse yine o kadar indirim olmaz hocam. Çünkü Abdullah'ın bahsettiği işlemci iyi bir işlemci değildi zaten. Ama bu kart iyi bir kart. Böyle bir indirimi beklemeyin. Biraz realist olmak lazım. Bende tepkiliyim fiyatlara ama napalım. Ekonomi kötü firmalar bunu fırsat biliyor.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
6 ay kaldı arkadaşlar kurtulacağız rahat olun. Devlet sanki hiçbir şeyden vergi almıyormuş gibi burada utanmadan siyasileri savunanlardan da kurtulacağız.
nah kurtuluruz +60 yaş üstü moruklara oy kullanma yasaklansa hadi belki dicemde utanmaz moruklar su ya bile içme diyebilecek kadar bunamışlar

LeftSpace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Aksoy
Linç tayfayı göreve çağırmışlar, oda saolsun koşmuş gelmiş. La ÖTV yok yok. ne komisyonu.

Ülke KDV side Firma karıda o 799$ ın içinde zaten. Almanyada KDV %19 Türkiyede %18. Yani 4070ti aynı paralara giriyor iki ülkeyede. Geriside satıcıların açgözlülük farkı. 15.000 bilemedin 16.000 den sonrası firmaların sorma ver parası.
ulan birisi devletin ekonomiyi pok gibi yönetmesinden kaynaklı doların 18 olması ve fiyatların ülkemizde 18 kat pahalı olmasından bahsederse ne desem ha buldum linç tayfa derim

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Bana birisini şunu açıklasın a dostlar. Bu adamlarda vergi veriyor. Bu adamlar da gümrük ödüyor. Bu adamlar da kargo ödüyor. Neden bizde fiyatlar Tr karşılığı 5 bin 6 bin daha fazlası.?

1673284039134.png

İceWolf

80+ Silver
Yoo ben öyle bir video cekmedim
6 ay kaldı arkadaşlar kurtulacağız rahat olun. Devlet sanki hiçbir şeyden vergi almıyormuş gibi burada utanmadan siyasileri savunanlardan da kurtulacağız.
Al birtanesi burda. Distirübütör çalışanlarının yada ajansların hesaplarından biri daha. Devlet suçlu derler, satıcıların fahiş kar koymalarını ağızlarına bile almazlar.

Hala forumlarda ÖTV/Komisyon var diye millet uyutuluyor. Çoğu üyede öyle biliyor ve yüksek fiyattan kart alıp o yüzden devleti suçluyor. Bu konuda onların yalanlarına güzel darbe vurdun. Kasıt bu, yoksa senin amacın değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana birisini şunu açıklasın a dostlar. Bu adamlarda vergi veriyor. Bu adamlar da gümrük ödüyor. Bu adamlar da kargo ödüyor. Neden bizde fiyatlar Tr karşılığı 5 bin 6 bin daha fazlası.?

Alıntıyı görüntüle
Yapma senide linçler bu linççi komisyon ekibi. Ördekler uyanmasın 23k dan 4070ti alsınlar. Mazallah ördekler uyanıp almazlarsa babaları bunları fırçalar, paralarını falan keser.

Son düzenleme:

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,317
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Bence bilgisayar almayın. Fiyatlar ayrı dert, ısınma sorunu dert, güç tüketimi çoktur, coil whine çıkar, darboğaz olur, FPS drop sorunu olur, VRAM yetmez gibi birçok sorun. Oyun fiyatlarının avantajı da kalmadı. Bakın 2013'de PS4 çıktı. Yıl oldu 2023. Halen PS4 oyun desteği sürüyor. PS5 alın 4K 60 FPS keyfinize bakın. Sistem gereksinimi derdi de yok.

Felixx

80+
Al birtanesi burda. Distirübütör çalışanlarının yada ajansların hesaplarından biri daha. Devlet suçlu derler, satıcıların fahiş kar koymalarını ağızlarına bile almazlar.
Bak nasıl da kudurmuş lafı üstüne alıyor jelibon. Ciğerinize kadar tanıyorum artık sizi be.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,139
İsim
Kadir
Bence bilgisayar almayın. Fiyatlar ayrı dert, ısınma sorunu dert, güç tüketimi çoktur, coil whine çıkar, darboğaz olur, FPS drop sorunu olur, VRAM yetmez gibi birçok sorun. Oyun fiyatlarının avantajı da kalmadı. Bakın 2013'de PS4 çıktı. Yıl oldu 2023. Halen PS4 oyun desteği sürüyor. PS5 alın 4K 60 FPS keyfinize bakın. Sistem gereksinimi derdi de yok.
Fiyatları ayrı dert diyorsun da sadece PS5 20K şuan oyunları en düşük 1k olacak al fiyat performans sistemini ekran kartın ikinci el olsun monitörde 144 hz yeter eğer paran varsa 2k monitör alırsın ekran kartını da 6600-6600XT güle güle oynarsın uzun yıllar gamepass çakarsın bir de yanında 585 TL 3 yıılık bir ton da free to play oyun var. Bilgisayar halen en ucuz oyun aracı 'güncel' olan cihazları düşünürsek.

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,317
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Fiyatları ayrı dert diyorsun da sadece PS5 20K şuan oyunları en düşük 1k olacak al fiyat performans sistemini ekran kartın ikinci el olsun monitörde 144 hz yeter eğer paran varsa 2k monitör alırsın ekran kartını da 6600-6600XT güle güle oynarsın uzun yıllar gamepass çakarsın bir de yanında 585 TL 3 yıılık bir ton da free to play oyun var. Bilgisayar halen en ucuz oyun aracı 'güncel' olan cihazları düşünürsek.
Steam oyunları artık 700-1200 lira arası. Far cry 5 bile 700 lira. PS5 oyun fiyatlarından farkı kalmadı.

Top Bottom