aga ne boş sıktın ya. sen ne kanser adamsın böyle. adam dün alınmıyor dedi hala boş boş konuşuyorsun hhahahahhahaSenin sahiben jelibon madeni buldu ya ne çabuk unuttun. Hemen de Allah,Muhammed karıştırmış tasmasının sahibi gibi. Bu millet bunları yemiyor artık koçum hadi başka kapıya.
Senin sahiben jelibon madeni buldu ya ne çabuk unuttun. Hemen de Allah,Muhammed karıştırmış tasmasının sahibi gibi. Bu millet bunları yemiyor artık koçum hadi başka kapıya.
Normaldir. Ben nelerini gördüm, ne ahlak, ne edep, ne ar, ne namus kavramları bunlarda olmaz. Bunlar varsa yoksa parasını ödeyenlerin köpekliğini yapar, işaret ettiklerine saldırırlar. Köpek hayvanının fıtratında saldırmak vardır. Sadece alcağı kemiği hakeder, yoksa düşünmez neden saldırdığını. Sahibi gösterir köpek saldırır.aga ne boş sıktın ya. sen ne kanser adamsın böyle. adam dün alınmıyor dedi hala boş boş konuşuyorsun hhahahahhaha
hocam distribütörler bu şekil mi alıyordur kiArkadaşlar NewEgg üzerinden ülkeyi Türkiye yaptığınız zaman en düşük gene 31K bandında oluyor vergiler dahil.
Alıntıyı görüntüle
Orasını bilemiyorum nasıl alıyorlardır ama sen yurt dışından almaya çalışsan bile gene Türkiye'de ki fiyatlara denk geliyor. Abdullah abi videosunda o 800$ falan vergiler dahil demişti ama pek öyle değil gibi, Türkiye için en azından.hocam distribütörler bu şekil mi alıyordur ki
bence almıyorlardır.
Ne ağladın be aktroll kardeşim. Yedek hesabınla alıntı yapıp konuşuyorsun birde. Engelliyorum seni yedek hesabınla beraber. Kendi kendine konuş artık.Normaldir. Ben nelerini gördüm, ne ahlak, ne edep, ne ar, ne namus kavramları bunlarda olmaz. Bunlar varsa yoksa parasını ödeyenlerin köpekliğini yapar, işaret ettiklerine saldırırlar. Köpek hayvanının fıtratında saldırmak vardır. Sadece alcağı kemiği hakeder, yoksa düşünmez neden saldırdığını. Sahibi gösterir köpek saldırır.
hahahahahahahaha adamla alakamız yok lan kanser askdlalsmdlakmdNe ağladın be aktroll kardeşim. Yedek hesabınla alıntı yapıp konuşuyorsun birde. Engelliyorum seni yedek hesabınla beraber. Kendi kendine konuş artık.
distribütörlerin alışı bu şekilde değildir ben öyle düşünüyorumOrasını bilemiyorum nasıl alıyorlardır ama sen yurt dışından almaya çalışsan bile gene Türkiye'de ki fiyatlara denk geliyor. Abdullah abi videosunda o 800$ falan vergiler dahil demişti ama pek öyle değil gibi, Türkiye için en azından.
Alıntıyı görüntüle
Boşuna cevap veriyon.hahahahahahahaha adamla alakamız yok lan kanser askdlalsmdlakmd
distribütörlerin alışı bu şekilde değildir ben öyle düşünüyorum
akpliler lütfen bir konu hakkında fikir belirtmeyin.Satın almayalım fiyatlar düşsün diyor Abdullah. Satın almayın dememizemi kızdın sen. Neyin kafasındasın. Hükümet ve Distirübütörler değişcekmiş. Oldu beyim sen kimi istiyorsan hükümet yapılsın, hangi distrübütörleri istemiyorsanda değişsin.
Sadece ekran kartı almıycaksın ve adamlar fiyat indirecek bu kadar basit. Ekran kartı fiyatlarındaki spekülasyonu hemende hükümete bağlamanın amacı ne? Olmadı bu yemezse küresel ısınmaya bağla ama 7.000 TL fazla ödeyerek 3070ti alsın değilmi insanlar....
Sağlıkla kalın...