Neler Yeni

EKRAN KARTI ALMIYORUZ VİDEOSUNA DESTEK

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,367
İsim
Hacı
İnşallah işe yarar ve fiyatlar düşer.

emrergin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emre Ergin
Senin sahiben jelibon madeni buldu ya ne çabuk unuttun. Hemen de Allah,Muhammed karıştırmış tasmasının sahibi gibi. Bu millet bunları yemiyor artık koçum hadi başka kapıya.
aga ne boş sıktın ya. sen ne kanser adamsın böyle. adam dün alınmıyor dedi hala boş boş konuşuyorsun hhahahahhaha

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
FARKLAR.jpg

işlemcilerin ve ekran kartlarının seri model değişimindeki fiyat farklarına bakarmısınız? sanırım GPU lar iphone fiyatlandırmasına doğru gidiyor hatırlayın iphonelar çıktığında 150-200 dolar bandındayken şuan 1000 küsür dolarlarda. ama ne hikmetse işlemcilerde göremiyoruz bunu görsek bile ideal minimalist. ama ekran kartlarındaki farka bakarmısınız. tamam teknoloji gelişiyor ama nvidia tarafıda amd tarafıda msrpde garip bir yükseliş mantığında. benim şu fiyat artış skalasını gördükten sonra ekran kartı yenileme hevesim kaçıyor.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Diğer yayıncılardan ve teknoloji editörlerden de destek gelir mi acaba bu videoyaa

İceWolf

80+ Silver
Senin sahiben jelibon madeni buldu ya ne çabuk unuttun. Hemen de Allah,Muhammed karıştırmış tasmasının sahibi gibi. Bu millet bunları yemiyor artık koçum hadi başka kapıya.

aga ne boş sıktın ya. sen ne kanser adamsın böyle. adam dün alınmıyor dedi hala boş boş konuşuyorsun hhahahahhaha
Normaldir. Ben nelerini gördüm, ne ahlak, ne edep, ne ar, ne namus kavramları bunlarda olmaz. Bunlar varsa yoksa parasını ödeyenlerin köpekliğini yapar, işaret ettiklerine saldırırlar. Köpek hayvanının fıtratında saldırmak vardır. Sadece alcağı kemiği hakeder, yoksa düşünmez neden saldırdığını. Sahibi gösterir köpek saldırır.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Arkadaşlar NewEgg üzerinden ülkeyi Türkiye yaptığınız zaman en düşük gene 31K bandında oluyor vergiler dahil.
1673362430689.png

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
hocam distribütörler bu şekil mi alıyordur ki

bence almıyorlardır.
Orasını bilemiyorum nasıl alıyorlardır ama sen yurt dışından almaya çalışsan bile gene Türkiye'de ki fiyatlara denk geliyor. Abdullah abi videosunda o 800$ falan vergiler dahil demişti ama pek öyle değil gibi, Türkiye için en azından.
1673363100445.jpeg

Felixx

80+
Normaldir. Ben nelerini gördüm, ne ahlak, ne edep, ne ar, ne namus kavramları bunlarda olmaz. Bunlar varsa yoksa parasını ödeyenlerin köpekliğini yapar, işaret ettiklerine saldırırlar. Köpek hayvanının fıtratında saldırmak vardır. Sadece alcağı kemiği hakeder, yoksa düşünmez neden saldırdığını. Sahibi gösterir köpek saldırır.
Ne ağladın be aktroll kardeşim. Yedek hesabınla alıntı yapıp konuşuyorsun birde. Engelliyorum seni yedek hesabınla beraber. Kendi kendine konuş artık.

emrergin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emre Ergin
Ne ağladın be aktroll kardeşim. Yedek hesabınla alıntı yapıp konuşuyorsun birde. Engelliyorum seni yedek hesabınla beraber. Kendi kendine konuş artık.
hahahahahahahaha adamla alakamız yok lan kanser askdlalsmdlakmd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orasını bilemiyorum nasıl alıyorlardır ama sen yurt dışından almaya çalışsan bile gene Türkiye'de ki fiyatlara denk geliyor. Abdullah abi videosunda o 800$ falan vergiler dahil demişti ama pek öyle değil gibi, Türkiye için en azından.
Alıntıyı görüntüle
distribütörlerin alışı bu şekilde değildir ben öyle düşünüyorum

İceWolf

80+ Silver
hahahahahahahaha adamla alakamız yok lan kanser askdlalsmdlakmd

distribütörlerin alışı bu şekilde değildir ben öyle düşünüyorum
Boşuna cevap veriyon.

Distrübütörlerin KDV Dahil olarak 750$ civarına aldığını düşünüyorum. Çünkü o 799$ a KDV ve Distrübütör karı dahil. tabii ki markaların en alt modellerindeki maliyetleri bu kadar.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
Satın almayalım fiyatlar düşsün diyor Abdullah. Satın almayın dememizemi kızdın sen. Neyin kafasındasın. Hükümet ve Distirübütörler değişcekmiş. Oldu beyim sen kimi istiyorsan hükümet yapılsın, hangi distrübütörleri istemiyorsanda değişsin.

Sadece ekran kartı almıycaksın ve adamlar fiyat indirecek bu kadar basit. Ekran kartı fiyatlarındaki spekülasyonu hemende hükümete bağlamanın amacı ne? Olmadı bu yemezse küresel ısınmaya bağla ama 7.000 TL fazla ödeyerek 3070ti alsın değilmi insanlar....

Sağlıkla kalın...
akpliler lütfen bir konu hakkında fikir belirtmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,513
Üyeler
161,075
Son üye
artemixss
Top Bottom