Arkadaşım newegg senin yerel saticin değil tabi fiyatlar öyle olacak. Adamlar ABD vatandaşlarına hizmet ediyor. Rtx 4090 dan mevzuyu anlayın boşuna fikir yurutmeyinArkadaşlar NewEgg üzerinden ülkeyi Türkiye yaptığınız zaman en düşük gene 31K bandında oluyor vergiler dahil.
Alıntıyı görüntüle
Yokmu bir cevabın edepsiz troll.akpliler lütfen bir konu hakkında fikir belirtmeyin.
Katılıyorum.Alıcı, satıcı, hükümet bilmem ne derken yine olan bize oluyor.
Tartışmaya gerek yok, ekran kartı almıyoruz arkadaşlar. Ne derseniz diyin doların 20lere çıkması da bizim ülkede ekstra pahalı olmasını gördük.
Burası siyaset meydanı değil, o şucu bu bucu diye de kimseye bir şey demeye gerek yok. Zaten istenilen de bu, birbirimize düşmemiz. O yüzden herkes elinden geldiğince bu kampanyayı desteklesin. Sonunda kazanan da biz olalım.
Hocam neden bir karta ben 2 asgari ücret veriyorum diye de tepki koymak gerektiğini düşünüyorum. Alım gücümüz de düşük. Bu durumun tek suçlusu yok bence. Derin bir sarmal bu mevzular oraya girmeye hiç gerek yok. Eğer 23ken 15 satana tepki gösteriyorsak, niye 15 bin bu 5-6bin değil değil de tepkimizi koymamız gerektiğini düşünüyorum.Katılıyorum.
15.000-16.000 olması gereken kart 23.000 TL. Hepsi bu. Devlet ÖTV almıyor, sizi kandırıyor bunlar dedik, atmadıkları iftira kalmadı....
O konuya bişey diyemem, haklısın çünkü. Malesefki dünya adil değil. Ne demiş şair:Hocam neden bir karta ben 2 asgari ücret veriyorum diye de tepki koymak gerektiğini düşünüyorum. Alım gücümüz de düşük. Bu durumun tek suçlusu yok bence. Derin bir sarmal bu mevzular oraya girmeye hiç gerek yok. Eğer 23ken 15 satana tepki gösteriyorsak, niye 15 bin bu 5-6bin değil değil de tepkimizi koymamız gerektiğini düşünüyorum.