Neler Yeni

EKRAN KARTI ALMIYORUZ VİDEOSUNA DESTEK

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar NewEgg üzerinden ülkeyi Türkiye yaptığınız zaman en düşük gene 31K bandında oluyor vergiler dahil.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşım newegg senin yerel saticin değil tabi fiyatlar öyle olacak. Adamlar ABD vatandaşlarına hizmet ediyor. Rtx 4090 dan mevzuyu anlayın boşuna fikir yurutmeyin

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
aynısını anakartlar içinde yapmak lazım. işlemciden pahalı nerdeyse tüm anakartlar

İceWolf

80+ Silver
akpliler lütfen bir konu hakkında fikir belirtmeyin.
Yokmu bir cevabın edepsiz troll.

Bu çetenin yazdıklarının ekran kartı fiyatlarındaki SATICI ŞİŞİRMELERİYLE bir ilgisi YOK ama ben ve bazı kullanıcılara saldırmaları boşuna değil. Konuyu dine, siyasete, ahlaka çekmeye çalışıyorlarki konu kapatılsın. Distürübütörlerden kemiklerini aldıkları sürecede konuyu pisleştirmeye ve saldırmaya devam edecekler malesef.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Alıcı, satıcı, hükümet bilmem ne derken yine olan bize oluyor.

Tartışmaya gerek yok, ekran kartı almıyoruz arkadaşlar. Ne derseniz diyin doların 20lere çıkması da bizim ülkede ekstra pahalı olmasını gördük.

Burası siyaset meydanı değil, o şucu bu bucu diye de kimseye bir şey demeye gerek yok. Zaten istenilen de bu, birbirimize düşmemiz. O yüzden herkes elinden geldiğince bu kampanyayı desteklesin. Sonunda kazanan da biz olalım.

İceWolf

80+ Silver
Alıcı, satıcı, hükümet bilmem ne derken yine olan bize oluyor.

Tartışmaya gerek yok, ekran kartı almıyoruz arkadaşlar. Ne derseniz diyin doların 20lere çıkması da bizim ülkede ekstra pahalı olmasını gördük.

Burası siyaset meydanı değil, o şucu bu bucu diye de kimseye bir şey demeye gerek yok. Zaten istenilen de bu, birbirimize düşmemiz. O yüzden herkes elinden geldiğince bu kampanyayı desteklesin. Sonunda kazanan da biz olalım.
Katılıyorum.

15.000-16.000 olması gereken kart 23.000 TL. Hepsi bu. Devlet ÖTV almıyor, sizi kandırıyor bunlar dedik, atmadıkları iftira kalmadı....

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Katılıyorum.

15.000-16.000 olması gereken kart 23.000 TL. Hepsi bu. Devlet ÖTV almıyor, sizi kandırıyor bunlar dedik, atmadıkları iftira kalmadı....
Hocam neden bir karta ben 2 asgari ücret veriyorum diye de tepki koymak gerektiğini düşünüyorum. Alım gücümüz de düşük. Bu durumun tek suçlusu yok bence. Derin bir sarmal bu mevzular oraya girmeye hiç gerek yok. Eğer 23ken 15 satana tepki gösteriyorsak, niye 15 bin bu 5-6bin değil değil de tepkimizi koymamız gerektiğini düşünüyorum.

alperennN

80+ Silver
Ben 3090 mı bu mu yazdığımda 4070 ti a gülücük atan falan vardı Abdullah abinin kendisi bile diyor 3090 alırım 2. El olmezsin ya diyor 😎

İceWolf

80+ Silver
Hocam neden bir karta ben 2 asgari ücret veriyorum diye de tepki koymak gerektiğini düşünüyorum. Alım gücümüz de düşük. Bu durumun tek suçlusu yok bence. Derin bir sarmal bu mevzular oraya girmeye hiç gerek yok. Eğer 23ken 15 satana tepki gösteriyorsak, niye 15 bin bu 5-6bin değil değil de tepkimizi koymamız gerektiğini düşünüyorum.
O konuya bişey diyemem, haklısın çünkü. Malesefki dünya adil değil. Ne demiş şair:

-Ekmek herkese yetecekti aslında, tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız, memlekete harami... - Geldikleri gibi gitmediler: kimi itini bıraktı, kimi bitini, kimi de piçini. Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil.

TahinPekmez

80+ Silver
Türkiye de serbest piyasa ekonomisi işliyor, talep arttıkça fiyat artar bu normaldir.normal olmayansa fiyatın absürt bir şekilde artması dır. Burada vatandaşın madur olmaması için hükumet müdahale etmesi zorunlu bir görevdir ama bu görevi bas geç olarak yapıyorlar, denetim yok, sistemlerinde çok açık var.covid zamanı 50 adet maske 450 tl idi. Hep dikkat ederim ne zaman bir ürün alsam yarın baktığımda kesin 50 100 lira fiyatını arttırırlar. Bu satıcılarin varya çoğu kitaps.z

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,440
Üyeler
161,051
Son üye
erbak
Top Bottom