evet sitede bulduğum sürümü kurdumDoğru BIOS'u yüklediğinden emin misin?
benmki 8gb lık 4 olanı kurmuşum düzelebilrmiDoğru BIOS'u yüklediğinden emin misin?
Büyük ihtimal ondan dolayı. Tekrardan 8 GB'lık olanı kurman lazım. Görüntü almadan sen kuramazsın yani zor. Servise göndermen lazım. Bir şekilde karttan görüntü almaya çalış olmazsa servise gönder.evet sitede bulduğum sürümü kurdum
Mesaj otomatik birleştirildi:
benmki 8gb lık 4 olanı kurmuşum düzelebilrmi
belki biosu sıfırlarsa olabilir bende anakart biosunda oluyordu görüntü gelmeme sorunu bios sıfırlayında oluyordu tabi bu ekran kartı olmaya bilir bence şansını denesinBüyük ihtimal ondan dolayı. Tekrardan 8 GB'lık olanı kurman lazım. Görüntü almadan sen kuramazsın yani zor. Servise göndermen lazım. Bir şekilde karttan görüntü almaya çalış olmazsa servise gönder.
hocalarım uzun uğraşlar sonucu hallettimbelki biosu sıfırlarsa olabilir bende anakart biosunda oluyordu görüntü gelmeme sorunu bios sıfırlayında oluyordu tabi bu ekran kartı olmaya bilir bence şansını denesin
hocam kendi başıma hallettimBüyük ihtimal ondan dolayı. Tekrardan 8 GB'lık olanı kurman lazım. Görüntü almadan sen kuramazsın yani zor. Servise göndermen lazım. Bir şekilde karttan görüntü almaya çalış olmazsa servise gönder.
nasıl yaptığımı söyleyeyimAh be biladerim Bios modlamak senin neyine
şu ikisini yaptım sistem de ekran kartı takılı iken anakarttan görüntü alıp birdaha bios yükledimhocalarım uzun uğraşlar sonucu hallettim
hocam kendi başıma hallettim
nasıl yaptığımı söyleyeyim
değişik bir sistemhocalarım uzun uğraşlar sonucu hallettim
şu ikisini yaptım sistem de ekran kartı takılı iken anakarttan görüntü alıp birdaha bios yükledim
Yaptığınıza sevindim ancak işlemcisinde dahili GPU olmayanlar yapamaz. Onboarddan görüntü alamadığı için yapamazsınız.hocalarım uzun uğraşlar sonucu hallettim
şu ikisini yaptım sistem de ekran kartı takılı iken anakarttan görüntü alıp birdaha bios yükledim
he valla hocam şükürŞanslısın ki onboard ekran kartın varmış yoksa baya uğraştırırdı. Geçmiş olsun. Bir dahakine mutlaka doğru bios mu 3 kez kontrol et öyle yükle
galiba bir ilk başardım değilmi hocamdeğişik bir sistem