- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartı değiştirdim ilk 1660 ti vardı sıkıntı yoktu sonra yine böyle oldu şimdi yeni kart aldım ondada ilk 3 4 gün sorun yoktu sonra yine başladıkartta arıza olabilir .
Kartı değiştirdim ilk 1660 ti vardı sıkıntı yoktu sonra yine böyle oldu şimdi yeni kart aldım ondada ilk 3 4 gün sorun yoktu sonra yine başladıkartta arıza olabilir .
Örnek bu var mesala çizgi çizgiFotoğraf atıcaksan telefondan çekip atsan orda gözüküyor mu
Kanka açıyorum yine aynıkanka kenar yumuşatma aç ve ekran kartı ayarlarında ki kenar keskinleştireyi aç bende düzeliyor böyle yapınca şöyle bi yorum gördüm denedin mi
kablo ve ekran değişmene rağmen aynı mı sorunÖrnek bu var mesala çizgi çizgi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka açıyorum yine aynı
Evet ilk ekran kartı aldığımda sorun yok sonra başlıyo sorunkablo ve ekran değişmene rağmen aynı mı sorun
Sorun kablo olabilir mi?monitörü değiştirdim proglem devam ediyor
İŞARETLEDİĞİM YER BENDE ÇİZGİ ÇİZGİ
DeğiştirdimSorun kablo olabilir mi?
Hala aynıSorun kablo olabilir mi?
Ddu ile Yaptım düzelir gibi oluyo 3 4 gün sonra yine aynıekran kartı yazılımını ddu ile silip tekrar yükledin mi win shift ctrl b yapınca da mı aynı oluyor
Win swift ctrl b yapınca noluyoekran kartı yazılımını ddu ile silip tekrar yükledin mi win shift ctrl b yapınca da mı aynı oluyor
Ben ana kartı işlemciyi kasayı SSD komple sifirladim değiştirdim bir tek RAM ve güç kaynağı kaldı sorun onlar da olabilir miekran kartı yazılımını ddu ile silip tekrar yükledin mi
Ben ana kartı işlemciyi kasayı SSD komple sifirladim değiştirdim bir tek RAM ve güç kaynağı kaldı sorun onlar da olabilir miekran kartı yazılımını ddu ile silip tekrar yükledin mi win shift ctrl b yapınca da mı aynı oluyor