yüksek performans verebilir ama 3080 veremez. gpu nun yakın tarihte biteceği bir teklonoji şuan için yok kral. oyunlarda gpu gücüne göre grafik güncelliyor yüksek donanım istiyor. hep sabit kalsalar dediğin olur.Alıntıyı görüntüle
Yeni gelecek olan 7000 serisinden güçlü bir apu işlemci ile ddr5 le çok yüksek frekanslara çıkartabilirsek rtx 3080 lere yakın bir performans çıkarabileceğini düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
hayır ama çok güzel mobil şeyler geliyorAlıntıyı görüntüle
Yeni gelecek olan 7000 serisinden güçlü bir apu işlemci ile ddr5 le çok yüksek frekanslara çıkartabilirsek rtx 3080 lere yakın bir performans çıkarabileceğini düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam 5. Nesilde gtx 750 ti dan fazla perf veriyor. sdece 1 nesil farkla rtx 3080 farkı olmaz ama gtx 1050 ti performansı verirse herkes sonunda rahatça oyun oynayabilir.Alıntıyı görüntüle
hocam 1 nesil gelmedi ddr5 geldi onu es geçmeyelim.Hocam 5. Nesilde gtx 750 ti dan fazla perf veriyor. sdece 1 nesil farkla rtx 3080 farkı olmaz ama gtx 1050 ti performansı verirse herkes sonunda rahatça oyun oynayabilir.
Hocam oda en fazla GTX 1650 performansı hatta abartıp GTX 1660 diyelim rtx 3080 asla olmaz. Emin olun rtx 3080 gücünde olacağı dönemde rtx 6000 7000 serisi falan olur.hocam 1 nesil gelmedi ddr5 geldi onu es geçmeyelim.