Neler Yeni

Yardım Ekran Kartı Durdukyere Fan Çalıştırıyor

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
Pc yi Açtığım Zaman Ekran Kartının Sıcaklığı 55 Derece'de Bu Garip Çünkü Önceden 40 derece falandı o zamana göre hiç bir şey değişmedi Hiç Bir Şeye Elimi Sürmedim Ve Normalde Ekran Kartı 61 Derece Sonrasına Fan Çalıştırır Ama 55 Derece İken 700Rpm Civarında Fan Çalıştırıyor Garip Bir Şekilde Yardımcı Olur musunuz Endişelenmeye Başladım Çünkü Ve Bu 1 Haftadır Var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Kartı Asus Dual Rx6750Xt 12GB
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya ben konu açtığımda niye kimse bakmıypr :D

Son düzenleme:

Zadnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Atakan
AMD ekran kartlarında bu tür ölçümler için çipin merkezindeki sıcaklığa bakılıyor, kendi yazılımında bağlantı yeri sıcaklığı diye geçiyor olması lazım. MSI afterburner gibi programlarda gözüken derecelerle bunun arasında 5-6 derece fark etmesi normal. Yani genel sıcaklık 55'ken bağlantı yeri sıcaklığı aslında 60'ı geçtiği için fan çalışmış olabilir.

Ama 40 derecenin bir anda 55 dereceye çıkması hakkında bir şey diyemem o konuda başka bir sıkıntı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
İhsan Öztürk
Yeni update ile soğutma profillerinde değişim olmuş olabilir emin değilim ama yüksek ihtimalle durum bu
aynı sorun nvidia da var hiç çalışmayan fanım dün güncellemeyi yükledikten sonra çalışmaya başladı.

Top Bottom