Garanti yoktur işlem görmüş kart ztn yol çekmişlerNasıl yaktınız bilmiyorum ama garantisi var ise hemen gönderin o kartı yoksa mahalle PC ama ne kadar ister onu bilemem
ekran kartını normal sadece oyun oynamak için alsak oc la uğraşmasak yanarmı (kolay kolay)Nasıl yaktınız bilmiyorum ama garantisi var ise hemen gönderin o kartı yoksa mahalle PC ama ne kadar ister onu bilemem
Ensa bilgisayar a göndere bilirsinizAsus 1050ti marka kart yandi yardim ederseix sevinirim.
Ekran kartı kolay kolay yanmaz merak etme.ekran kartını normal sadece oyun oynamak için alsak oc la uğraşmasak yanarmı (kolay kolay)
Zaten güncel ekran kartları tehlikeli sıcaklığa ulaştıktan sonra kendilerini kapatırlar yanmaz yani.ekran kartını normal sadece oyun oynamak için alsak oc la uğraşmasak yanarmı (kolay kolay)
Önceden çekilen yollarda sorun olmuşEkran kartı kolay kolay yanmaz merak etme.
PSU belki sıkıntı olabilir yada monitör VGA iseekran kartını normal sadece oyun oynamak için alsak oc la uğraşmasak yanarmı (kolay kolay)
İkinci el almış iseniz overclock ile mining yapılmış yada sıfır ise PSU monitör sıkıntı olmuş olabilirAsus 1050ti marka kart yandi yardim ederseix sevinirim.
Kartta işlem var mininglik durum gibi durmuyor pci yuvasına takılan yerdeki bacaklara yol çekmişler muhtemelen orda terleme falan yaptı veya takarken bir birine deyme durumu oldu yandı normalde üstüne ona özel yalıtım malzemesi var onu uygulaması gerekirdi yol cekme işlemini yapan arkadaşınİkinci el almış iseniz overclock ile mining yapılmış yada sıfır ise PSU monitör sıkıntı olmuş olabilir