Neler Yeni

EKRAN KARTI FAN ÇALIŞMASI

Mbasar54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mutlu BAŞAR
Merhabalar, Gigabyte Radeon 7600XT kullanıyorum, bilgisayarı açarken vs. fanların 3 üde çalışıyor açıldıktan sonra fanlar duruyor Valorant oynuyorum normalde fanlar çalışıyordu oynarken bugün fanlar çalışmıyor oyunda takılmalar meydana geliyor ama ekran kartına elektrik vs. gidiyor neden kaynaklanıyordur ?

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Eymenarthur
Merhabalar, Gigabyte Radeon 7600XT kullanıyorum, bilgisayarı açarken vs. fanların 3 üde çalışıyor açıldıktan sonra fanlar duruyor Valorant oynuyorum normalde fanlar çalışıyordu oynarken bugün fanlar çalışmıyor oyunda takılmalar meydana geliyor ama ekran kartına elektrik vs. gidiyor neden kaynaklanıyordur ?
ekran kartları belirli bir sıcaklıga kadar kapanır eger boyle ise sorun yok ama sizinde manuel olarak fanları actıgınızda hala çalışmıyorsa sorun vardır

Mbasar54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mutlu BAŞAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartları belirli bir sıcaklıga kadar kapanır eger boyle ise sorun yok ama sizinde manuel olarak fanları actıgınızda hala çalışmıyorsa sorun vardır
manuele aldığımda çalışıyor fanlar, FurMark testi de yaptığım da çalışıyor ama aşırı drop yiyorum oyunu oynarken dün böyle değildi bugün böyle oldu fan çalışıyordu genelde ama

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Eymenarthur
manuele aldığımda çalışıyor fanlar, FurMark testi de yaptığım da çalışıyor ama aşırı drop yiyorum oyunu oynarken dün böyle değildi bugün böyle oldu fan çalışıyordu genelde ama
oyunlarda sıcaklıklar ne durumda

Mbasar54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mutlu BAŞAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-29 002956.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-29 002956.png
    260.7 KB · Hit: 25

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Eymenarthur
drop yemene çok şey sebep olabilir windows yazılımı olur psu olur anlık droplar yiyorsanız ve drop yenen yerde watt degeri düşüyorsa bu psu sorunudur

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
okr
asus ekran kartlarında 60 dereceye kadar kart fan açmaz. aynısı gigabyte içinde geçerli olabilir. eğer ısınma yoksa başka bir sebepten drop yiyor olabilirsiniz. ekran kartınızın driveri güncel olmayabilir ya da arkada oyunu ve vanguardı etkileyen bir şey olabilir.

Mbasar54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mutlu BAŞAR
temizledinmi hiç kartı
2 haftalık sistem her şey çok temiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

asus ekran kartlarında 60 dereceye kadar kart fan açmaz. aynısı gigabyte içinde geçerli olabilir. eğer ısınma yoksa başka bir sebepten drop yiyor olabilirsiniz. ekran kartınızın driveri güncel olmayabilir ya da arkada oyunu ve vanguardı etkileyen bir şey olabilir.
50 dereceden sonra açmaya başlıyor ama aşırı drop yiyoırum

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Harvey
Belli bi sıcaklıkta açılıyordur.

Mbasar54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mutlu BAŞAR
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular