tum gerçek miHocam geçmiş olsun uzman biriye danıştım, kanser riskiniz uzun vade'de yüksekmiş.
Dostum gerçek mi ya valla korkuyomHocam geçmiş olsun uzman biriye danıştım, kanser riskiniz uzun vade'de yüksekmiş.
Kanka doktora söylesem nereden bilecek ki burda teknolojiyle alakalı çok insan var ondan sordum zaten cevaplara göre ben çoktan ölmüşümOlan olmuş bu saatten sonra geri alamayacağına göre yapıcak bir şey yok bi doktora falan sor burada bu konuyla yetkili bi abi yoktur
Kardeşim fırınlama demeyeceksin tabii ki doktora plastik diyerek soracaksın plastik fırında kalmış erime yok ama koku vardı annem yemek yapmış falan diye buraya kalırsan kansersin işteKanka doktora söylesem nereden bilecek ki burda teknolojiyle alakalı çok insan var ondan sordum zaten cevaplara göre ben çoktan ölmüşüm
Doğru dedin kanka ben sorayım bi bişey çıkmaz gibi ya bu kada tehlikeli değildir umarımKardeşim fırınlama demeyeceksin tabii ki doktora plastik diyerek soracaksın plastik fırında kalmış erime yok ama koku vardı annem yemek yapmış falan diye buraya kalırsan kansersin işte
Troll değil ve laptopu hiç bir neden yokken fırınladın. Komikmiş bir daha olmasın.Arkadaşlar iyi günler, eski bi dizüstüm vardı ekran kartımın olduğu bölüm açık olacak şekilde (laptop olduğu için anakartla birlikte attım) alüminyum folyoya sarıp 300 derecede 10 dk fırına attım. Plastik gibi kötü kokular geldi ve bios pilinin hafif yanmış olduğunu görünce çıkardım hemen. Fırını silmeyi unutmuşum sonra annem yemek yapmış da soru şu sağlığa herhangi bi zararı var mıdır acaba yani kanserojen maddeler felan var mı? Bide tek seferden bişey olur mu hemen etki eder mi? Son olarak fırını nasıl silmeyim.
Hocam chipseti bozuktu ondan dolayı fırınladımTroll değil ve laptopu hiç bir neden yokken fırınladın. Komikmiş bir daha olmasın.
Chipseti bozuktu kankam ondan yaTroll sandım ciddi ciddi yapmış
1. soru NEDEN
2. soru NEDEEEN
LAN ÇOK MANTIKSIZHocam chipseti bozuktu ondan dolayı fırınladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Chipseti bozuktu kankam ondan ya
internette gördüm fırınlayın diyorlardı düzelir diye bende deneyeyim dedim keşke fırını temizleyin de deselermiş bundan sonra yapacak arkadaşlar benden ders çıkarırlar artık. (Umarım kansere yakalanmam)Nasıl bir çözüm hocam camdan atsaydınız belki düzelirdi (!)