vlkn54 80+ Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 334 Dahası Reaksiyon skoru 180 İsim volkan öztürk 15 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar ekran Radeon arayüze giremiyorum ekran kartı güncelle diyoru nasıl yapacağım.
Ak'f 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,685 15 Mayıs 2022 #2 vlkn54 yazmış: Arkadaşlar ekran Radeon arayüze giremiyorum ekran kartı güncelle diyoru nasıl yapacağım. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... DDU kullanarak ekran kartı sürücülerini sil. Sonra AMD'nin sitesinden güncel gpu driveri ve chipset driveri indir, kur.
vlkn54 yazmış: Arkadaşlar ekran Radeon arayüze giremiyorum ekran kartı güncelle diyoru nasıl yapacağım. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... DDU kullanarak ekran kartı sürücülerini sil. Sonra AMD'nin sitesinden güncel gpu driveri ve chipset driveri indir, kur.
byhorozkentli 80+ Silver Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 3,280 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,577 İsim Deniz Bey 15 Mayıs 2022 #3 Ak'f yazmış: DDU kullanarak ekran kartı sürücülerini sil. Sonra AMD'nin sitesinden güncel gpu driveri ve chipset driveri indir, kur. Devamı için tıklayın... Bende yeni ekran kartı takınca eskiyi DDU İle kaldırdım yeniyi kurdum sıkıntı yok fakat chipset driver vs bişi yüklemedim o ayrı mı, aynı ekran kartının driver ını indirdiğim yerden mi inecek Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Mayıs 2022 Chipset Anakartın mış tamam anladım şimdi
Ak'f yazmış: DDU kullanarak ekran kartı sürücülerini sil. Sonra AMD'nin sitesinden güncel gpu driveri ve chipset driveri indir, kur. Devamı için tıklayın... Bende yeni ekran kartı takınca eskiyi DDU İle kaldırdım yeniyi kurdum sıkıntı yok fakat chipset driver vs bişi yüklemedim o ayrı mı, aynı ekran kartının driver ını indirdiğim yerden mi inecek Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Mayıs 2022 Chipset Anakartın mış tamam anladım şimdi
vlkn54 80+ Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 334 Dahası Reaksiyon skoru 180 İsim volkan öztürk 19 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 SADECE EKRAN KARTI GÜNCELLEMEK YETERLİMİ Chipset GEREK VAR MI ?
Ak'f 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,685 19 Mayıs 2022 #5 vlkn54 yazmış: SADECE EKRAN KARTI GÜNCELLEMEK YETERLİMİ Chipset GEREK VAR MI ? Devamı için tıklayın... gerekli ayrıca BIOS güncellemeni de kontrol et.
vlkn54 yazmış: SADECE EKRAN KARTI GÜNCELLEMEK YETERLİMİ Chipset GEREK VAR MI ? Devamı için tıklayın... gerekli ayrıca BIOS güncellemeni de kontrol et.
vlkn54 80+ Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 334 Dahası Reaksiyon skoru 180 İsim volkan öztürk 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Ekran kartı güncellendi teşekkür ederim DDU ile silerek temiz bir işlem yaptım.