Neler Yeni

Ekran karti kullanımı

shcoun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Serkan Cengiz
Fortnite da fps im 170 de felan geziniyor ekran karti kullanimi 50-60 islemci kullanimi 35-45 normalmi

Mays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Sinan Aydın
Düşük ayarlarda mı oynuyorsunuz ? Ekran kartı modeli nedir ? Ayarları yükselterek aynı fps daha kaliteli görüntü alabilirsiniz gibi geldi bana

shcoun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Serkan Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşük ayarlarda mı oynuyorsunuz ? Ekran kartı modeli nedir ? Ayarları yükselterek aynı fps daha kaliteli görüntü alabilirsiniz gibi geldi bana
Gerekli olanlar yuksek efek golge felan kapali
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gtx 1650 super inno3d

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Fortnite da fps im 170 de felan geziniyor ekran karti kullanimi 50-60 islemci kullanimi 35-45 normalmi
Normal, oyundan oyuna kullanım oranları değişir. Aldığın FPS normal ise kafana takmana gerek yok. Bi warzone indirip ultra da kullanımlara bak bakalım CPU nun ve GPU nun :D

Mays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Sinan Aydın
Bu videodaki ayarları kopyalayıp kendi sisteminde test et. Mantıken aynı değerleri alman gerekir.

shcoun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Serkan Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal, oyundan oyuna kullanım oranları değişir. Aldığın FPS normal ise kafana takmana gerek yok. Bi warzone indirip ultra da kullanımlara bak bakalım CPU nun ve GPU nun :D
Fps degerleri normalde arada 100 felan dusuyor bir anda oyle oluncada donuyor

Top Bottom