Neler Yeni

Yardım Ekran kartı mavi ekran sorununu yaratır mı..?

JackieTR

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. İmzam da da görüldüğü üzere GTX 1660 ventus msi modelini kullanıyorum.. Son zamanlar da pc açarken bir sorunlar karşılaştı diyip mavi ekran verip yüzdelik 15 saniye de doluyor kendini resetleyip tekrar açıyor hiç bir şey olmamış gibi kullanmaya devam ediyorum. C diskine format attım düzelmedi ekran kartı güncel.

Aklıma gelen tek sorun .. 2 yıl hemen hemen olmak üzere daha hiç kartın temizliği macunu değiştirilmedi bu yüzden yapabilir mi..?

hazeleyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Gökdeniz
Merhaba, mavi ekran verdiğinde arıza kodunu alıp onunla beraber araştırırsan daha iyi sonuç elde edersin.
Ya da sistem loglarındada mevcuttur.

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, mavi ekran verdiğinde arıza kodunu alıp onunla beraber araştırırsan daha iyi sonuç elde edersin.
Ya da sistem loglarındada mevcuttur.
Hocam standart 0x800 le başlayan bir hata veriyor. Bazen ise farklı yazı olarak bir şey yazıyor. Pc sıfırdan açsam şimdi yapmaz nedense bir zaman bekledikten sonra örneğin pc kapandı zaman ne olur ne olmaz diye fişleri çekiyorum tekrar takınca acaba o an kısa devre mi yapıyor kendi kendine hani prize takınca çıt diye elektrik bağlanır o yüzden mi hata veriyor bilmiyorum. Şimdi sıfırdan açsam vermez o hatayı. Enteresan ve garip bir durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,168
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom