Neler Yeni

Ekran kartı önerir misiniz ?

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
3060 rtx teknolojisi için baya zayıf bi kart ama ben rtx için almadım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk ben sana pişman ol demiyorum o kişisel tercihin sen invidia yla rahatsan sana sadecw hayırlı olsun deriz ben sen pişman ol diye söylemiyorum
ben çalışan bi adamım 3-4 senede bi kart değiştirsem bana koymaz ama alacak arkadaş bi kere alıp daha dokunamıcaksa amd almasında fayda var dediğin gibi bana koymaz

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
rtx falan kullanmıyorum ben grafik hastası değilim hiçbir oyunda açmadım çok gereksiz fps yiyor 50-60 fps bi anda düşürüyor

bahsettiğin cyberpunk en üst seviye yeni gelen grafik ayarıysa evet 25fps alması normal o tarz bi kalite için zaten 4070 ayarında bi kart lazım en az
Ben rtx derken rtx 3060 ı kast ediyorum ikincisi dogru 4070 lazım ama rx 6700 xt ile

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
rx 6700 xt çok sağlam bi kart f/p ürün

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
3060 rtx teknolojisi için baya zayıf bi kart ama ben rtx için almadım hocam

ben çalışan bi adamım 3-4 senede bi kart değiştirsem bana koymaz ama alacak arkadaş bi kere alıp daha dokunamıcaksa amd almasında fayda var dediğin gibi bana koymaz
Evet dogru herkesin durumlarına baglı degişiyor benim imkanım olsa tabi invidia alırdım ama ben kart alacam çok sonra degiştiririm

rx 6700 xt çok sağlam bi kart f/p ürün
Evet sipariş etim bakalım nasıl olacak

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
ya bilmiyorum hocam bu amd-nvidia kavgasını her yerde görüyorum, olabilecek her şeyi araştırdım ama insan hep bi tedirgin oluyor ya, ya forumlarda hata alan sorunlarla uğraşan insanlardan biri de ben olursam diye, gidipte hiç nvidia alıp hata alan insan görmüyorum ama ne zaman forumlara baksam amd alıp sıkıntı yaşayan çok insan görüyorum, yaşamayanlarda var evet ama ben şansa güvenip bir şey alamam o da benim tercihim

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Yayın felan herşeyi açmayı deniyecem deneyimlerimi sizinle paylaşırım

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
Yayın felan herşeyi açmayı deniyecem deneyimlerimi sizinle paylaşırım
tamamdır hocam, konuyu hortlatırsınız gelince merak ettim

ve zaten şu 4000 serisi, fiyatlandırması yüzünden soğudum baya nvidiadan

belki bende ilerde amd tercih ederim bakalım

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
ya bilmiyorum hocam bu amd-nvidia kavgasını her yerde görüyorum, olabilecek her şeyi araştırdım ama insan hep bi tedirgin oluyor ya, ya forumlarda hata alan sorunlarla uğraşan insanlardan biri de ben olursam diye, gidipte hiç nvidia alıp hata alan insan görmüyorum ama ne zaman forumlara baksam amd alıp sıkıntı yaşayan çok insan görüyorum, yaşamayanlarda var evet ama ben şansa güvenip bir şey alamam o da benim tercihim
İnvidia dada sorun yaşıyan ver ama daha az bide amd yeni kartlarında sorunlar çok çok azaldı bid e kavga sebebi bizim sadece 2 şirkete baglı olmamız keşke daha. Çok iyi ekran kartı üreticisi firma olsada firmalar bizim rızamız içon çalışsın ama şimdi öyle degil diyo ya benden al ya git diyor diyorki ben yeni kartlarda 8 gb vram koyacam mecbursun alamaya 2 yıl sonra yeni birini alacan

tamamdır hocam, konuyu hortlatırsınız gelince merak ettim

ve zaten şu 4000 serisi, fiyatlandırması yüzünden soğudum baya nvidiadan

belki bende ilerde amd tercih ederim bakalım
Evet vallaha böbregimi satsam alamam bu ne fiyatlar 😅

Ömercany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ömercan
evet forumları geziyorum sabahtan bu yana sizlerede çok teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz amd'konusunda aşırı şikayet var fakat nvidia konusunda herkes stabil duruyor kafamı bu karıştırıyor ama genel olarak baktığımızda'da 6700 %10 daha performanslı fakat yayın açsından'da nvidia stabil bilmiyorum ki

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
evet forumları geziyorum sabahtan bu yana sizlerede çok teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz amd'konusunda aşırı şikayet var fakat nvidia konusunda herkes stabil duruyor kafamı bu karıştırıyor ama genel olarak baktığımızda'da 6700 %10 daha performanslı fakat yayın açsından'da nvidia stabil bilmiyorum ki
% 10 mu

En az % 20

3060ti kullanıyorum bence performansı düşmeye,düşük kalmaya başladı 3060 1080p orta ayarlarda 3-4 sene götürür gibi ama nvidia takıntısı yoksa 6700 daha mantıklı ayrıca belirttiğiniz eagle serisi kart ısınma sorunuyla bilinir. Üstüne biraz daha koyabilirseniz

Bunu biri yazdı dedigim gibi performans düşmeye başladı dlss 3 te gelmeyecek onunki de 3060 ti 3060 tan daha performanslı

Bence aclen yoksa bekle benim kart gelsin yayında açacam her şeyi yapacam sonra sana deneyimlerimi anlatacam ben rtx 3060 ıda kulandım yayında açtım bundada açıp sana karşılaştırmayı söyliycem en fazla 2 3 günde gelir

Son düzenleme:

Ömercany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ömercan
% 10 mu

En az % 20

3060ti kullanıyorum bence performansı düşmeye,düşük kalmaya başladı 3060 1080p orta ayarlarda 3-4 sene götürür gibi ama nvidia takıntısı yoksa 6700 daha mantıklı ayrıca belirttiğiniz eagle serisi kart ısınma sorunuyla bilinir. Üstüne biraz daha koyabilirseniz

Bunu biri yazdı dedigim gibi performans düşmeye başladı dlss 3 te gelmeyecek onunki de 3060 ti 3060 tan daha performanslı

Bence aclen yoksa bekle benim kart gelsin yayında açacam her şeyi yapacam sonra sana deneyimlerimi anlatacam ben rtx 3060 ıda kulandım yayında açtım bundada açıp sana karşılaştırmayı söyliycem en fazla 2 3 günde gelir
çok iyi olur beklerim

% 10 mu

En az % 20

wattman sıkıntısı yaşayan cıkmış ya

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,293
İsim
uwu
'Öncesinde msi rx 6650 mech kullanmışım rdr2 cs go gibi oyunlarda 2550rpm ile jet motoru gibi çalışıp kafa bırakmıyordu iade edip bunu aldım ve aynı oyunlarda 800 1500rpm arasında gayet sessiz çalışıyor sıcaklık değerleride iyi. Yorumlarda bir arkadaş siyah ekran hatası demiş o hata wattman hatası ve amd nin her kartında olan bir hata ama sorun yazılımsal ve ekran kartından değil ekran kartını takınca diğer bileşenlerle olan uyumsuzluğundan kaynaklanıyor (psu,ram vb). İlk kullanmaya başladığımda özellikle chorme da bende 2 kere yaşadım sorunumun ekran kartı değişince bios ayarlarımda ram hızının default ayara dönmesiydi 3000 olması gerekirken 2400 olmuş tekrar 3000 e ayarlayınca son 2 haftadır hiç yaşamadım. Mutlaka ekran kartını takıp kullanınca ram hızı ayarlarlarınıza ve psu nun yeterliliğine bakın.' bunu oku bir rx 6650xt alan müşterinin yorumu

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
'Öncesinde msi rx 6650 mech kullanmışım rdr2 cs go gibi oyunlarda 2550rpm ile jet motoru gibi çalışıp kafa bırakmıyordu iade edip bunu aldım ve aynı oyunlarda 800 1500rpm arasında gayet sessiz çalışıyor sıcaklık değerleride iyi. Yorumlarda bir arkadaş siyah ekran hatası demiş o hata wattman hatası ve amd nin her kartında olan bir hata ama sorun yazılımsal ve ekran kartından değil ekran kartını takınca diğer bileşenlerle olan uyumsuzluğundan kaynaklanıyor (psu,ram vb). İlk kullanmaya başladığımda özellikle chorme da bende 2 kere yaşadım sorunumun ekran kartı değişince bios ayarlarımda ram hızının default ayara dönmesiydi 3000 olması gerekirken 2400 olmuş tekrar 3000 e ayarlayınca son 2 haftadır hiç yaşamadım. Mutlaka ekran kartını takıp kullanınca ram hızı ayarlarlarınıza ve psu nun yeterliliğine bakın.' bunu oku bir rx 6650xt alan müşterinin yorumu
Evet dogru bileşenlerin uyumlu olması lazım invidia hata ayıklamada biraz daha iyi amd den bende invidia da mavi ekran yedim ve syah ekran yedim ramlerin hızlarını ayarlayınca çözüldü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,121
Üyeler
160,952
Son üye
erner
Top Bottom